Oι διάσημοι που έκαναν γαστρονομικό ταξίδι, στην ιστορία του φαγητού!

Η εκπομπή του National Geographic Channel «EAT: The Story of Food» αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, στην ιστορία του φαγητού. Το βράδυ της Δευτέρας, διάσημοι chef, food bloggers, δημοσιογράφοι, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και διασημότητες από τον χώρο της show-business, της μόδας και της εστίασης κατέκλυσαν τον χώρο του Barque, για τις ανάγκες του επιμορφωτικού food event που διοργάνωσε η FOX International Channels Greece.

Υπό την καθοδήγηση του διεθνώς αναγνωρισμένου chef, γνωστού για το πάθος του με τη μαγειρική, Χριστόφορου Πέσκια, έγινε η έναρξη του live cooking session με τη συμμετοχή 6 διάσημων food bloggers. Συγκεκριμένα, η ιστορική αναδρομή στο φαγητό, κάλυψε 6 θεματικές ενότητες, όσα και τα επεισόδια της εκπομπής «EAT: The Story of Food».

Η Μαριλίτα Χατζηβασιλείου από το blog Gourmelita ανέλαβε την ενότητα «κρέας», η Ελεάννα Γιαννοπούλου από το Foodaki blog την κατηγορία «food revolutionaries», η Γωγώ Παπαδιονυσίου από το blog Mamatsita το «ψάρι και θαλασσινά», η Madame Ginger κατά κόσμον Μαριλού Παντάκη την ενότητα «ένοχες απολαύσεις», η Εύα Μονοχάρη από το blog Funky Cook τους «σπόρους από τη Γη» και για επιδόρπιο η Αθηνά Πάνου από το blog με ειδίκευση στα γλυκά, Sugar Buzz, ανέλαβε την ενότητα «ζάχαρη και γλυκά». Οι καλεσμένοι του National Geographic είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλες τις δημιουργίες του κ. Πέσκια και της ομάδας του.

Το διαδραστικό χαρακτήρα δοκιμής των φαγητών της εκδήλωσης αλλά και των σχετικών εγκυκλοπαιδικών ερωτήσεων του κοινού, συντόνισε ο παρουσιαστής της βραδιάς Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ειδική αναφορά και συζήτηση έγινε κατά την διάρκεια του event, με έναν αληθινό food revolutionary, το Λευτέρη Λαζάρου. Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τον παραγωγό του En Lefko 87.7, Σάκη Τσιτομενέα.

Δες ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρών στη γαστρονομική βραδιά

Μαρία Μπεκατώρου

Δήμητρα Ματσούκα

Σίσσυ Φειδά

Έλλη Γελεβεσάκη – Γιώργος Μανίκας

Νικολέττα Ράλλη – Νάντια Δεμίρη (Εμπορική διευθύντρια FOX International Channels Greece), Tζένη Μελιτά, Γιάννης Πουλόπουλος

Μάντη Περσάκη

Το National Geographic Channel συνεχίζει να προβάλλει την ιστορία του φαγητού, μέσα από την εκπομπή «EAT: The Story of Food» κάθε Δευτέρα στις 21:00. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

Δες το βίντεο

Read More

And More