Οι επώνυμες παρουσίες και τα παρατράγουδα στα εγκαίνια ξενοδοχείου στη Χαλκιδική!

Με πολλές επώνυμες παρουσίες από το χώρο της ελληνικής showbiz, πολιτικούς πλούσιους Ρώσους επιχειρηματίες, αλλά και παρατράγουδα πραγματοποιήθηκε το μεγάλο πάρτυ για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Pomegranate wellness spa hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, την Πρωτομαγιά.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η Ιωάννα Λίλη με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη, η Βάλια Κακούτη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σόφη Πασχάλη, η Βάνα Μπάρμπα, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί άλλοι.

Αννίτα Ναθαναήλ, Ευαγγελία Αραβανή, Χρυσάνθη Ντάφλα
Ακόμη, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Κάμο Αβαγκουμιάν, Σαμβέλ Καραπετιάν και Αρσέν Κανόκοφ, που είναι στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας, αλλά απέφυγαν τα φλας, σε αντίθεση με τον πιο εξωστρεφή Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε δίπλα του τον υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι.

Ιβάν Σαββίδης, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι
Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, καυτό κουτσομπολιό της της βραδιάς, το κόστος της εκδήλωσης, που λέγεται πως έφτασε το ένα εκατομμύριο ευρώ, που περιελάμβανε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα, δεξιοτέχνες μάγους, επιδείξεις γυμναστικής, σόου με λέιζερ, γκουρμέ δείπνο τεσσάρων πιάτων. Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς ανέλαβαν ο Φίλιπ Κιρκόροφ και ο Αντώνης Ρέμος.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα πυροτεχνήματα διάρκειας 15 λεπτών υπό τους ήχους γνωστών τραγουδιών, αλλά και ο στολισμός των τραπεζιών και γενικότερα του χώρου με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα, κρίνους και μοβ ορτανσίες.

Ωστόσο, η φαντασμαγορική βραδιά δεν κύλησε όσο ομαλά περίμεναν οι θαμώνες, αφού στα μελανά σημεία του event μπορούμε να συμπεριλάβουμε τη στιγμή που ήρθε η αστυνομία για να σταματήσει τη συναυλία και να συλλάβει τον Αντώνη Ρέμο.

Σύμφωνα με το Έθνος, στις 00.15 η Αστυνομία θέλησε να σταματήσει τη συναυλία που βρισκόταν σε εξέλιξη έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας. Ο Ρέμος όπως γράφει το Έθνος, συνέχισε να τραγουδά λέγοντας: Εγώ δεν σταματώ, ας με συλλάβουν…, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το κέφι και τη διάθεση των καλεσμένων που άρχισαν να χορεύουν γύρω από την πισίνα. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει, με τον κόσμο να τον χειροκροτά για αρκετή ώρα.
Δες φωτογραφίες:

Σόφη Πασχάλη

Έλενα Παπαβασιλείου

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα

Σόφη Πασχάλη, Απόλλων Τομπουλίδης, Έλενα Παπαβασιλείου

Γιάννης Μπουτάρης

Σόφη Πασχάλη με τον αγαπημένο της Τζίμη Τσενέμπη

Χρυσάνθη Ντάφλα, Ευαγγελία Αραβανή

Στέλλα Γιαμπουρά

Νίκος Βουρλιώτης, Βάλια Κακούτη, Εύα Λάσκαρη

Η selfie της Έλενας Παπαβασιλείου με την Σόφη Πασχάλη και τον σύντροφό της

Βασίλειος Κωστέτσος, Βάλια Κακούτη

Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νατάσα Καλογρίδη

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννης Κοντούλη

Read More

And More