Ποιο διάσημο μοντέλο απέβαλε στον 5ο μήνα;

”Η Κelly χρειάζεται χρόνο για να θρηνήσει”, δήλωσε ο σύντροφος της Kelly Brook, Thom Evans. Η Kelly απέβαλε καθώς βρισκόταν στον πέμπτο μήνα κύησης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το 31χρονο εντυπωσιακό μοντέλο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς απέβαλε. Η ίδια είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, μόλις τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του δεσμού της με τον διεθνή παίκτη του ράγκμπι.

”Χθες βράδυ η δεσποινίς Brook ξεκουραζόταν στη φάρμα της στο Kent. Η ίδια και ο Thom βρίσκονται σε πολύ δυσάρεστη κατάσταση”, δήλωσε στην Daily Mail εκπρόσωπός της. Και συνέχισε: ”Το ζευγάρι ζητά να σεβαστούν όλοι τον πόνο τους και την ιδιωτική τους ζωή, αυτήν την τόσο οδυνηρή στιγμή. Δεν θα υπάρξουν περισσότερα σχόλια.”

Φίλος του ζευγαριού είπε με τη σειρά του: ”Η Kelly είναι συντετριμμένη, βρίσκεται στο σπίτι της και την φροντίζουν η μητέρα της, Sandra, και ο Thom. Δεν υπάρχει τίποτα να πεις σε ένα τόσο τραγικό γεγονός και το μόνο που η ίδια χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να μείνει μόνη και να θρηνήσει.”

Επιπλέον, δεν ήταν λίγοι οι celebrities που έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης στην Kelly μέσω Twitter, όπως η Denise Van Outen, η Dannii Minogue και η Michelle Heaton.

Η ίδια η Kelly είχε δηλώσει λίγο καιρό νωρίτερα σχετικά με την εγκυμοσύνη: ”Η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραματισμένη. Έχω βρει τον ένα και μοναδικό στα μάτια του Thom. Η εγκυμοσύνη είναι κάτι που μπορεί να προκύψει όταν ένα ζευγάρι είναι ερωτευμένο. Και οι δυο μας είμαστε τρισευτυχισμένοι που περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι. Ανυπομονούμε να κρατήσουμε το κοριτσάκι μας!”

Δυστυχώς και εντελώς ανεξήγητα, οι αποβολές των celebrities το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται συνεχώς και ο πόνος ύστερα από μία αποβολή είναι αβάσταχος.

Read More

And More