Σοκάρει το πανελλήνιο η φρικτή δολοφονία στην Ξάνθη. Την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή!

Ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα, μια φρικιαστική δολοφονική επίθεση, θύμα της οποίας έπεσε τα ξημερώματα 34χρονη γυναίκα, κόρη γνωστού εμπόρου, έξω από το πατρικό της σπίτι στην Ξάνθη, στην οδό 40 Εκκλησιές.
Ακόμη και ο ιατροδικαστής σοκαρίστηκε με όσα αντίκρισε. Αιτία θανάτου ήταν οι σοβαρές πολλαπλές κακώσεις που είχε στο κεφάλι της.
Έγκυρες πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η νεαρή γυναίκα είχε βιαστεί πριν ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της, την περιλούσουν με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι και της βάλουν φωτιά, καίγοντάς την ζωντανή. Στο σώμα της, φέρει εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού, από τη μέση και πάνω.
Τραγική ειρωνεία: τη στιγμή που ένας από τους γείτονες άκουσε τα ουρλιαχτά της 34χρονης και έτρεξε με έναν κουβά νερό για να τη σώσει, κατέβαιναν στο δρόμο ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος.
Ο αδερφός της είχε τη μηχανή του παρκαρισμένη στην πυλωτή και ανησύχησε. Ο γείτονας τους είδε και τους φώναξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας για να τον βοηθήσουν. Αλλά δεν πρόλαβαν… Πατέρας κι αδερφός δεν ήξεραν ότι η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί, ήταν το ίδιο τους το αίμα.
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το θύμα φέρει δυο τομές στα γεννητικά της όργανα. Τομές που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον ιατροδικαστή δε μπορούσαν να γίνουν με γυμνά χέρια. Ακόμη όμως δε μπορεί να προσδιοριστεί το είδος του αιχμηρού αντικειμένου που χρησιμοποίησε ο δράστης ή οι δράστες.
Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στη δολοφονία της 34χρονης γυναίκας. Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ η αγριότητα του εγκλήματος κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για άτομο που ήθελε να την εκδικηθεί.

Διάβασε τι δήλωσε στο Newsit για το φρικιαστικό έγκλημα ο δήμαρχος Ξάνθης

Read More

And More