To TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα του “Είναι στιγμές”! Δες φωτογραφίες

Η σειρά “Είναι στιγμές” προβάλλεται καθημερινά από τον ANT1 στις 19:00 και έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια πολλών! Το TLIFE συνάντησε τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές σε γυρίσματα στην περιοχή του Βύρωνα.

Η υπόθεση της σειράς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Πριν χρόνια, η λαϊκή τραγουδίστρια Ρίτα Απέργη (Μπέσυ Μάλφα), αποφάσισε ν’ αλλάξει τη ζωή της και ν’ αφήσει για πάντα τα παρακμιακά νυχτερινά κέντρα της επαρχίας. Έτσι, εγκατέλειψε στον φίλο της Θωμά (Γιώργος Νινιός) τη νεογέννητη κόρη της Ζωή, (Πηνελόπη Πλάκα) και με τη βοήθεια του εραστή της – μεγαλογιατρού Πέτρου Κροντηρά (Σταύρος Ζαλμάς) δολοφόνησε τον πατέρα του παιδιού της (Μάκη Τσαλίκη).

Με το όνομα Μαργαρίτα ήρθε στην Αθήνα και παντρεύτηκε τον Πέτρο. Μέχρι σήμερα παραμένει κυρία Κροντηρά, ενώ δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν την ύπαρξη της κόρης της, Ζωής. Όμως είναι στιγμές που το παρελθόν εκδικείται. Εμείς συναντήσαμε την εγκαταλελειμμένη κόρη της Μαργαρίτας, Ζωή Καρυπίδη (ή Ελένη Ορφανού στην εξέλιξη της ιστορίας) στη φυλακή. Κατέληξε εκεί, εξαιτίας της σχέσης που είχε μ’ έναν άνθρωπο της νύχτας, τον Χάρη (Κώστας Σόμμερ). Σε όσα περνάει, τη στηρίζει ο καλός της φίλος (και ερωτευμένος μαζί της) Νικόλας Φωτίου (Πέτρος Μπουσουλόπουλος).

Μια μέρα κι ενώ παραμένει στη φυλακή, η Ζωή μαθαίνει πως η μητέρα της ζει και είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του πατέρα της. Με το μίσος να την κυριεύει, μόλις αποφυλακίζεται ξεκινάει ένα παθιασμένο παιχνίδι εκδίκησης. Κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει και τι συνέπειες θα έχει. Ένα μόνο είναι σίγουρο, από εκείνη τη στιγμή ένας φρικτός εφιάλτης αρχίζει για τη Μαργαρίτα και την οικογένειά της.

Στα συγκεκριμένα γυρίσματα ήταν ο Κώστας Σόμμερ (Χάρης), η Πηνελόπη Πλάκα (Ζωή Καρυπίδη), ο Γιώργος Νινιός (Θωμάς Καρυπίδης), ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Νικόλας Φωτίου) και φυσικά πολλοί συντελεστές της εκπομπής.

Δες backstage φωτογραφίες

λ

Read More

And More