Ειρήνη Παπαδοπούλου: ”Δέχτηκα ρατσισμό γιατί ήμουν από το Καζακστάν”

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για την καταγωγή της έγινε αντικείμενο συζήτησης. (διάβασε εδώ περισσότερα) Την γνώμη τους για την απόφασή της να μιλήσει εξέφρασαν πολλοί από τους συναδέλφους της. Ανάμεσά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση γνωστού κέντρου ιατρικής αισθητικής και υποστήριξε ότι την δικαιολογεί απόλυτα την Ελένη. Παρόλα αυτά πιστεύει ότι αν το είχε παραδεχτεί από την αρχή θα είχε κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως κι εκείνη έχει περάσει δύσκολες στιγμές και έχει βιώσει έντονα το ρατσισμό γιατί είναι από το Καζακστάν. ”Δεν περιγράφεται πόσο μου στοίχισε ψυχολογικά ότι με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο”, εξηγεί η Ειρήνη. Από την άλλη όμως εξομολογείται πως αυτό της έδωσε και κίνητρο. ”Πολεμούσα να πετύχω και να γίνω καλύτεη από το παιδάκι που με κορόιδευε”, είπε χαρακτηριστικά.

/

”Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν γιατί και οι ίδιοι δεχόντουσαν τον ρατσισμό στο Καζακστάν. Α! Οι Γρεκοί”, συνεχίζει η Ειρήνη συμπληρώνοντας πως παρόλο που εκείνη δεν έκρυβε που γεννήθηκα αλλά έλεγε ότι είναι Πόντια.

src=/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/28-11/eirinipapadopoulou1.jpg

Η τραγουδίστρια είχε μίλησε στην Τατιάνα για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τον ρατσισμό που δέχτηκε στο σχολείο αλλά και πως κατάφερε τελικά να γίνει αυτό που ονειρευόταν.

Read More

And More