Οι celebrities παρακολούθησαν την “Ειρήνη” στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες

Πιο επίκαιρο από ποτέ το θεατρικό έργο το Αριστοφάνη “Ειρήνη” παρουσιάστηκε χθες βράδυ στο Ηρώδειο σε μια καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Οι επώνυμοι που έδωσαν το “παρών” και απόλαυσαν τις μοναδικές ερμηνείες των Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη και Γιώργου Κωνσταντίνου φωτογραφήθηκαν στο τέλος της παράστασης με τους πρωταγωνιστές και τους έδωσαν τα συγχαρητήριά τους.

/

Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο Κώστας Βουτσάς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Άννα Νταλάρα, ο Γιάννης Βούρος με την σύζυγό του, η Λίλα Καφαντάρη, η Άννα Ανδριανού και πολλοί άλλοι.

/

Η υπόθεση του έργου:
Ο Πόλεμος έχει φυλακίσει σε μια σπηλιά τη θεά Ειρήνη και ετοιμάζεται να βάλει μέσα σ’ ένα πελώριο γουδί τις ελληνικές πόλεις και να τις “κοπανίσει”. Τότε, ο Τρυγαίος, ένας αμπελουργός, ανεβαίνει στον ουρανό μαζί με τον Ερμή και καλεί τους Έλληνες να ελευθερώσουν την Ειρήνη. Η απελευθέρωση της θεάς Ειρήνης, μαζί με την Οπώρα, θεά της καρποφορίας, και τη Θεωρία, θεά του πανηγυριού, αποτελεί το επίκεντρο του έργου. Η κωμωδία κλείνει με την επιστροφή στη γη του θριαμβευτή Τρυγαίου που φέρνει και πάλι τη θεά Ειρήνη στους ανθρώπους.

/

Δες φωτογραφίες:

Λένα Βούρου, Αλίνα Κοτσοβούλου, Νίκη Παληκαράκη
/

Αλίκη Κατσαβού, Κώστας Βουτσάς
/

Άννα Χατζησοφιά, Άννα Ανδριανού, Φάνης Μουρατίδης
/

Σωτήρης Χατζάκης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
/

Μίνως Μάτσας, Άννα Νταλάρα
/

Γιάννης Βούρος με την σύζυγό του Λένα
/

Ανδριάννα Μπάμπαλη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
/

Ζέτα Δούκα, Σωτήρης Χατζάκης
/

Άννα Χατζησοφιά, Άννα Ανδριανού, Ορφέας Παπαδόπουλος
/

Λίλα Καφαντάρη, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Σαχάλωφ
/

Αιμιλία Υψηλάντη
/

Read More

And More