Οι celebrities που βάζουν υποψηφιότητα για τις φετινές εκλογές!

Οι celebrities κατεβαίνουν στην πολιτική… Με έντονο άρωμα από την ελληνική showbiz θα πραγματοποιηθούν οι φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς πολλοί είναι επώνυμοι της ελληνικής showbiz που διεκδικούν την ψήφο μας.
Καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής, αλλά και αθλητές έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα για να διεκδικήσουν μία θέση δημοτικού συμβούλου ή ακόμα και τον δημαρχιακό θώκο.
Αυτοί είναι μερικοί από τους celebrities που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις εκλογές:
Δήμος Μαραθώνα

Ηλίας Ψινάκης


Μετά την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων το 2010, ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να κατέβει για δήμαρχος στο Δήμο Μαραθώνα, όπου διαμένει τα τελευταία 18 χρόνια. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο καιρό και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αναφορικά με τα σχέδιά του για το Δήμο Μαραθώνα και το έργο που έχει ξεκινήσει.
Δήμος Αθηναίων
Ρένος Χαραλαμπίδης
Με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου “Αθήνα μπορείς” κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρένος Χαραλαμπίδης ασχολείται με τα κοινά, καθώς ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2012. Σε δηλώσεις που είχε κάνει λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του είχε πει: “Ένας λόγος που νιώθω το χρέος να κάνω ό,τι μπορώ είναι η απελπισία που με πιάνει όταν βλέπω νέους ανθρώπους να κάνουν αδιανόητες πολιτικές επιλογές”
Αντώνης Καφετζόπουλος


Από τη “Μοντέρνα Οικογένεια”… υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη “Δικαίωμα στην πόλη” κατεβαίνει ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του λέγοντας με χιούμορ “Ψηφίστε με! Δεν υπόσχομαι τίποτα, εκτός, από το ότι, πιθανόν, θα σας μείνω αξέχαστος!”
Ντανιέλ Μπατίστα
Με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο κατεβαίνει και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν προπονητής Ντανιέλ Μπατίστα.
Δήμος Γλυφάδα
Βάνα Μπάρμπα


Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz που δεν μένει έξω από τα κοινά. Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό “Η Γλυφάδα μας”, του Γιώργου Παπανικολάου και βρίσκεται συνεχώς στο δήμο για να ενημερώνεται για τα ζητήματα που απασχολούν του πολίτες.

Δήμος Στυλίδας
Απόστολος Γκλέτσος
Γνωστό για τη δράση του στο Δήμο Στυλίδας είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, που μετά τα τελευταία τέσσερα χρόνια θητείας του ως Δήμαρχος, ξαναβάζει υποψήφιος στις φετινές εκλογές. Ο ηθοποιός θέλει να συνεχίσει το έργο του στα κοινά και για άλλη μια φορά θα ζητήσει τη ψήφο των δημοτών του, έτσι ώστε να επανεκλεγεί.
Δήμος Πειραιά
Γιώργος Σιγάλας
Σε ντέρμπι αναμένεται να εξελιχθεί η αυτοδιοικητική μάχη στον Πειραιά, καθώς στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου θα κατέβει και ο Γιώργος Σιγάλας.
Αντώνης Νικοπολίδης
Την ίδια στιγμή στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη εντάχθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης.
Δήμος Βύρωνα
Στέλιος Διονυσίου
Υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα βάζει ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου. Μετά την επιτυχία στο J2US, ο Στέλιος Διονυσίου συμμετέχει ενεργά στον πολιτικό στίβο.
Χάρης Σώζος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Στάση Βύρωνα” και επικεφαλής τον Άκη Κατοπώδη θα κατέβει ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Σώζος.

Στο Δήμο Βύρωνα υποψηφιότητα θέτουν για δημοτικές σύμβουλοι και η Ισαβέλλα Δάρρα και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Δήμος Χαϊδαρίου
Τάσος Χαλκιάς
Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τον ρόλο έκπληξη στο “Κάτω Παρτάλι” ο Τάσος Χαλκιάς, κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Χαϊδαρίου. Σε ερώτηση για την απόφαση του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, απάντησε ότι, “βρίσκεται πλέον σε μια ωριμότητα που του επιτρέπει να διαθέσει τον εαυτό του στο κοινό όφελος”.
Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης
Λευτέρης Πανταζής
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο Δήμο Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης, κατεβαίνει ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει στο πλευρό του την κόρη του και όλους όσους τον αγαπούν και τον στηρίζουν.
Δήμος Αλίμου
Κώστας Σόμμερ


Ο γοητευτικός ζεν πρεμιέρ, Κώστας Σόμμερ, θα ζητήσει από τις δημότισσες του Αλίμου, να του δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στις προσεχείς εκλογές και να τον αναδείξουν δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή.
Δήμος Σαρωνικού
Γιώργος Λιανός
Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λαγονήσι, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σαρωνικού, στο πλευρό του φίλου του και υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη.
Δήμος Καλλιθέας
Γιώργος Γερολυμάτος
O γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας γιατί όπως λέει “από τα παιδικά μου χρόνια ζω στην Καλλιθέα, έναν τόπο που τόσο πολύ έχω αγαπήσει και θέλω να προσφέρω”.
Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας
Κώστας Μπίγαλης
Ο τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος με την Κοινωνική Συμφωνία των Κατσέλη – Καστανίδη στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθηνών, φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού “Ζούμε μαζί” της Νέας Φιλαδέλφειας.
Δήμος Νέας Σμύρνης
Γιώργος Νινιός
Με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση – Νέα Σμύρνη – Ποιότητα Ζωής”, στο πλευρό του Γιώργου Κουτελάκη, θα κατέβει ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός.

Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης
Στέλλα Κονιτοπούλου
Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας».
Δήμος Πύργου
Μιχάλης Μανιάτης
Την ψήφο των Πελλοπονήσιων θα ζητήσει και ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης για τη δημαρχία του Πύργου Ηλείας.
Δήμος Σπάρτης
Μανούσος Μανουσάκης
Στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει και ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, με τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Φούρκα.
Δήμος Μεσσήνης

Γιώργος Γιαννόπουλος
Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος μπορεί να θεωρηθεί από τους έμπειρους υποψηφίους, αφού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου με τον νικητήριο συνδυασμό της Ηλιούπολης. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός θα κατέβει στο Δήμο Μεσσήνης στο πλευρό του νυν δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου.
Δήμος Τρίπολης
Αντωνία Γιαννούλη
Η Αντωνία Γιαννούλη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα τηλεοπτικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, διεκδικεί τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία», ενώ ο Μιχάλης Μανιάτης κατεβαίνει για Δήμαρχος στον Δήμο του Πύργου Ηλείας.
Τέλος, ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά τη Βουλή, αποφάσισε να αφιερωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, βάζοντας υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η Λίλα Καφαντάρη θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση, ενώ για πρώτη φορά κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Read More

And More