Ειρήνη Μερκούρη προς Αγάθωνα: “Είσαι Αντίχριστος και μέσα στο σκότος!”- Βίντεο με τον on air καυγά τους

Η μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” ήτα το σημερινό θέμα συζήτησης στην εκπομπή Μία και προκάλεσε… καυγάδες στο πλατό! Ο Αγάθωνας είναι εντελώς αντίθετος στο συγκεκριμένο θέμα και οι απόψεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ειρήνης Μερκούρη.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει επανειλημμένα την πίστη της στο θεό και είπε στον γνωστό ρεμπέτη: “Είστε Αντίχριστος! Είστε μέσα στο σκότος, εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε γιατί είστε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι! Ο λόγος που αυτή την στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι επειδή πάνω απ΄όλα είναι άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός ήταν είναι και θα είναι ο μοναδικός Χριστός ο αληθινός!” “Η κυρία τα έχει μπερδέψει όλα και τα έχει κάνει αχταρμά. Τατιάνα μου, που με έμπλεξες;”, της απάντησε ο Αγάθωνας.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μπήκε στη συνέχεια στη συζήτηση λέγοντας: “Θαύματα έχουν γίνει σε όλες τις θρησκείες. Ο άνθρωπος έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη. Με την εκκλησία δεν τα έχω καλά αλλά τα έχω με τους Αγίους και πιστεύω πολύ στον Χριστό”. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως πιστεύει πολύ στον θεό, αλλά δεν συμφωνεί με την μεταφορά των λειψάνων.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν νέο εκνευρισμό στην Ειρήνη Μερκούρη. “Προφανώς είστε Μασόνος ε; Πιστεύετε σε τρεις διαφορετικές θρησκείες! Ο θεός να δώσει να μην βγάλετε κάποια αρρώστια! Μπορείτε να γίνετε καλά να έρθω να δω κι εγώ το θαύμα σας;”, του είπε.

Read More

And More