Φαίη Σκορδά στη Μία: “Προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου και είναι πάνω από τη δουλειά μου”

Η Φαίη Σκορδά έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Την Παρασκευή βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και μαγείρεψε με παιδιά από το “Χαμόγελο του παιδιού” μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Λευτέρη Λαζάρου.

Εκεί, τη συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής Μία και μίλησε με συγκίνηση για την εκδήλωση και για τα παιδιά. “Αφού έγινα μαμά νιώθω πιο υπεύθυνη απέναντι σε όλα τα παιδιά”, εξηγεί η παρουσιάστρια του ANT1.

“Ο μεγάλος μου γιος παίρνει μόνος του το κινητό μου κι ανεβάζει φωτογραφίες”, αποκαλύπτει η Φαίη για τον 3,5 ετών Γιάννη. “τα παιδιά σε εκπλήσσουν και γνωρίζουν πολύ περισσότερα απ’ ότι εμείς γνωρίζουμε”, συνεχίζει.

“Στο πρώτο μωρό είχα άγχος πως θα μεγαλώσει, στο δεύτερο αν ζηλεύει ο Γιάννης, τώρα έχει ξεκινήσει μαι επικοινωνία και είναι μεγάλη χαρά”, λέει για τους γιους της.

Η παρουσιάστρια μίλησε όμως και για την εκπομπή “Το πρωινό” αλλά και για την δουλειά της γενικότερα. “Σκέφτομαι ότι κάνω μια δουλειά που την αγαπάω και έχω επιλέξει αλλά προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου και είναι πάνω από τη δουλειά μου”, ξεκαθαρίζει.

Read More

And More