Γιάννης Μπέζος στην Τατιάνα: “Στην επόμενη σεζόν θα υποδυθώ ένα gay ζευγάρι με τον Πέτρο Φιλιππίδη”

Με τις “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη θα ταξιδέψει στην Επίδαυρο ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός αυτή τη φορά θα είναι στη θέση του σκηνοθέτη και μίλησε στην εκπομπή Μία για την παράσταση αλλά και για πολλά ακόμα.

“Το έργο είναι επίκαιρο γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν”, εξηγεί στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “παρεάκι” της συνδέοντας το story με την οικονομικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σήμερα. Δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψή του και για την διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους εταίρους.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους ηθοποιούς που τολμούν να πουν αυτό που σκέφτονται και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. “Η Εθνική Ελλάδος θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σειρά που βγήκε στην τηλεόραση”, είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του Mega και μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια, δήλωσε: “Υπάρχει περίπτωση στην επόμενη σεζόν να υποδυθώ ένα gay ζευγάρι με τον Πέτρο Φιλιππίδη”. Η σειρά αυτή βρίσκεται στα σκαριά και θα προβληθεί, αν όλα πάνε καλά, από τη συχνότητα του Alpha.

Στο μόνο θέμα που αρνήθηκε να απαντήσει είναι σε ότι αφορά την κόρη του, Ηρώ Μπέζου που ακολουθεί τα χνάρια των διάσημων γονιών της και ασχολείται μ ετην υποκριτική. Είναι μια στάση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια καθώς δεν θεωρεί ότι έχει να πει κάτι το οποίο”είναι για να δημοσιοποιηθεί”.

Τέλος, μίλησε και για τον αν επηρεάζεται από την κριτική αναφέροντας: “Όλοι έχουν γίνει κριτές πάντων” .

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη!

Read More

And More