Στη Μία η μητέρα του 35χρονου που σκότωσε την 44χρονη ερωμένη του – Βίντεο

Στο πένθος βυθίστηκαν δυο οικογένειες στη Σαλαμίνα μετά το έγκλημα πάθους που έγινε το βράδυ της Mεγάλης Τρίτης. Ένας 35χρονος Λιμενικός σκότωσε την 44χρονη ερωμένη του και μετά αυτοκτόνησε. Η μητέρα του άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην εκπομπή Μία και μίλησε, με δάκρυα στα μάτια, για τον χαρακτήρα του και τη ζωή του, αλλά και για την γυναίκα μ ετην οποία είχε παράνομο δεσμό.

“Ήθελε να πιάνει το ακατόρθωτο. Έβαζε στόχους και τα κατάφερνε πάντα”, περιγράφει για το γιο της στην κάμερα της εκπομπής δείχνοντας τα παράσημα και τα μετάλλιά του.

“Ήταν ένα παιδί χαρούμενο… Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι το παιδί μου έκανε ένα τέτοιο πράγμα”, λέει συγκινημένη. Για την 44χρονη δεν ξεσπά:“Μου πήρε στο λαιμό το παιδί μου”.

Ακόμα, η μητέρα του 35χρονου αποκάλυψε ότι ο γιος της προσπαθούσε να κάνει παιδί με τη γυναίκα του.

“Πίστευα ότι ο γιος μου το έσκασε με την 44χρονη. Πήγα στο γκαράζ και τους είδα νεκρούς”, περιγράφει για τη στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της.

“Δεν μου άρεσε που ο γιος μου και η νύφη μου έκαναν παρέα με την 44χρονη. Το ένστικτό μου με προειδοποιούσε”, εκμυστηρεύεται.

Read More

And More