Έλενα Κουντουρά: Σπάνια στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της!

Τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, τον Τουρισμό, εμπιστεύεται στα χέρια της Έλενας Κουντουρά η νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Η γνωστή πολιτικός που με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (συγκεντρώνοντας μάλιστα τους περισσότερους σταυρούς από κάθε άλλο υποψήφιο του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών), είναι το πρόσωπο έκπληξη της κυβέρνησης. (Δες εδώ το life story της)

/

Και πριν καλά καλά ξεκινήσει τη θητεία της, δεν σταματά να ακούει τις ευχές του κόσμου, των αγαπημένων της προσώπων και όσων συνεργάστηκαν μαζί της.

/

Ανάμεσά σε αυτούς και ο σχεδιαστής Βασίλης Κωστέτσος που ανέβασε στο Instagram μερικά από καλύτερα στιγμιότυπα της καριέρας της σε πασαρέλα και εξώφυλλα. Με το μήνυμα “Αφιερωμένη Στην Ωραιότερη Ελληνίδα Έλενα Κουντουρά! Που Δεν Θα Ξεχάσω Ποτέ Το Ποσό Με Βοήθησε Στα Πρώτα Μου Βήματα Στον Χώρο Της Μόδας! Επιτέλους Μια Ελληνίδα Υπουργός Διεθνής Εμβέλειας Και Αποδοχής! Συγχαρητήρια!”, στέλνει τις ευχές του και μοιράζεται με τους θαυμαστές του φωτογραφίες από την καριέρα της Έλενας Κουντουρά.

/

Read More

And More