Έλενα Παπαβασιλείου: Με τον αγαπημένο της στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Έλενας Παπαβασιλείου και του Σταμάτη Κώνστα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και είναι αχώριστο! Ο φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο Φωταέριο και μεταξύ τους ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά!

Στην παρέα τους είχαν και το άλλο νέο ζευγάρι της πόλης Σόφη Πασχάλη και Τζίμη Τσενεμπή, με τους οποίους είναι και κολλητοί φίλοι.

Ο Σταμάτης Κώνστας και η Έλενα γνωρίζονται από το λύκειο και φοίτησαν μαζί στην Γερμανική Σχολή Αθηνών, αλλά ήταν μόνο φίλοι και τίποτα περισσότερο. Μετά ο καθένας ακολούθησε το δικό του δρόμο και χάθηκαν. Όταν όμως ξαναβρέθηκαν, δεν άργησε να αναπτυχθεί ανάμεσα τους μία έλξη που οδήγησε σε έναν πολύ δυνατό έρωτα.
Όλα ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο, όταν βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Τη φλέρταρε, εκείνη ενέδωσε και μετά όλα έγιναν από μόνα τους. Από τότε είναι ζευγάρι και απόλυτα ερωτευμένοι. Ο Σταμάτης Κώνστας είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος της και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την εμπορία κρεάτων και με επενδύσεις στο χώρο της εστίασης. Ενώ είναι συνιδιοκτήτης σε μία καφετέρια στο Χολαργό.
Τις φετινές γιορτές της πέρασαν μαζί στην Αράχωβα, σύμφωνα με τη Real Life. Έφυγαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και έκαναν εκεί Πρωτοχρονιά, που ταυτόχρονα είναι και τα γενέθλια της γοητευτικής παρουσιάστριας. Αυτή ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλασσαν πρόδωσαν τη σχέση τους. (Δες εδώ φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στην Αράχοβα)
Τώρα, η παρουσιάστρια, συχνάζει πλέον στο Βόρεια προάστια όπου ζει ο σύντροφός της και περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Δες φωτογραφίες

Read More

And More