Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Από την Κύπρο στην Παναγιά των Παρισίων για το… Μπρούσκο!

Ρομαντικές βόλτες στην Παναγία των Παρισίων, πόζες στην Sacre Coeur και καφεδάκι στη Μονμάρτη για τον Ανδρέα Γεωργίου και την Ελένη Βαΐτσου. Το τηλεοπτικό ζευγάρι του “Μπρούσκο” βρέθηκε στην πόλη του Φωτός και έζησε όμορφες στιγμές.
Τι έγινε με τους δυο πρωταγωνιστές της σειράς του Ant1; Άφησαν τα γυρίσματα στην Κύπρο και πήγαν για ρομαντικό weekend στο Παρίσι;
Μάλλον, όχι αφού ο “Αχιλλέας” και η “Μελίνα” βρέθηκαν εκεί με όλους τους συντελεστές της σειράς για γυρίσματα. Ναι το πολυταξιδεμένο “Μπρούσκο” -που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού- μετά τα γυρίσματα σε Κρήτη, Κύπρο, Λονδίνο (στον πρώτο κύκλο) και Ταϊλάνδη (πριν λίγες μέρες είδαμε τα επεισόδια από τον εξωτικό προορισμό) ετοίμασε βαλίτσες για… Παρίσι!

Εκεί, με το που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Ανδρέας Γεωργίου “γέμισε” το προφίλ του στο Instagram με φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Στις πρώτες backstage λήψεις είδες τα γυρίσματα στον Πύργο του Eiffel, αλλά ακολούθησαν πολλά ακόμη.
Η Παναγία των Παρισίων, η Αψίδα του Θριάμβου, η Sacre Coeur, η Μονμάρτη, η Place Tertre και πολλά ακόμη αξιοθέατα είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς…
Δες φωτογραφίες:

Στην Sacre Coeur για γύρισμα…

Μια στάση στο… Moulin Rouge!

Γυρίσματα στο Παρίσι…

Στο Λούβρο…

Σε γνωστό cafe…

Στον Πύργο του Eiffel…

Η ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο Παρίσι!

Read More

And More