Ελένη Καστάνη: Πέθανε η αδερφή της στα 59 της χρόνια – Συντετριμμένη στην κηδεία

Δύσκολες ώρες περνά η ηθοποιός Ελένη Καστάνη, που κηδεύει αυτή την ώρα, την αδερφή της Ιωάννα, η οποία πέθανε στα 59 της χρόνια από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά. Είχε δύο κόρες και μάλιστα είχε αποκτήσει κι εγγονάκι. Δούλευε στον ΟΤΕ Ηρακλείου και είχε βγει στη σύνταξη. Την φώναζαν Γιάννα και η είδηση του πρόωρου χαμού της σκόρπισε θλίψη στο Λασίθι. Ήταν γνωστό στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγος του πρώην προέδρου της ΝΕ Ηρακλείου Δήμου Ουρανού.

Θλίψη στο Λασίθι σκόρπισε η είδηση του πρόωρου χαμού της Γιάννας Καστάνη, γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, αδερφής της γνωστής ηθοποιού Ελένης Καστάνη και συζύγου του πρώην προέδρου της ΝΕ Ηρακλείου Δήμου Ουρανού. – See more at: http://www.ekriti.gr/%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B8%CE%B9/%CE%B8%CE%BB%CE%AF%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B8%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-55%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B7#sthash.bzPs2NF3.dpuf

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Άγιο Τίτο του Ηρακλείου Κρήτης ενώ η ταφή γίνεται στην Σητεία, από όπου ήταν η καταγωγή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός είναι συντετριμμένη, έχοντας δίπλα της τη μητέρα της σε μεγάλη ηλικία. Όπως είναι γνωστό, ο πατέρας της έχει αυτοκτονήσει και φώναζε με σπαραχτικά λόγια: “Πού πας αδερφούλα μου; Ευαίσθητη αδεφούλα μου, ο μόνος άνθρωπος που μου είχε μείνει!”

Στην εκπομπή Αργά του Θοδωρή Αθερίδη, είχε εξομολογηθεί: “Εγώ ήμουν το τελευταίο άτομο που συνάντησε πριν φύγει. Την ώρα που διάβαζα σηκώθηκε ο πατέρας μου. Πήγα στην κουζίνα που έπινε καφέ και του είπα να μου λύσει μια άσκηση και μετά έφυγε. Όταν έφυγε όμως, επειδή ζούσαμε σε μια πολυκατοικία, είχα και μια αγωνία… μα που πάει νυχτιάτικα; Ήταν πολύ πρωί. Πάω λοιπόν στο σχολείο και γυρνώντας είδα τον κόσμο από μακριά στο σπίτι γεμάτο… κατάλαβα. “Πάει ο μπαμπάς μου”, το κατάλαβα από αυτό. Πώς το έκανε; Δηλητήριο ήπιε!”

Read More

And More