Ε. Φουρέιρα: Ο έρωτας στη δική μου ζωή μεταφράζεται με τις λέξεις χαρά, ηρεμία και πάθος!

Η 23χρονη τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και των Onirama, φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”Hello” και σε συνέντευξη που δίνει, μιλά για τον έρωτα, το επάγγελμά της και τη δημιουργία οικογένειας.

Πόσο δυνατή νιώθει μέσα από τη σέξι εικόνα της

”Είναι πολύ ωραίο να νιώθει κανείς σέξι. Σίγουρα αποτελεί και ένα μεγάλο συν για την εικόνα ενός καλλιτέχνη και ειδικά όταν εκείνος ανήκει στη μουσική ποπ σκηνή που πρέπει να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το είδος που αντιπροσωπεύει. Θα έλεγα ότι η μουσική που υπηρετώ απαιτεί μια σέξι εικόνα και αισθάνομαι ότι τη διαθέτω και νιώθω άνετα μέσα σε αυτήν.”

Η απαίτηση που έχει από τον εαυτό της σε αυτό το επάγγελμα

”Να μπορώ να έχω διάρκεια, να εξελίσσομαι και να μην μένω λεπτό στάσιμη. Το τραγούδι αποτελούσε πάντα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου και θέλω να το υπηρετήσω όσο πιο καλά και σωστά μπορώ. Από την άλλη, γνωρίζω ότι είναι και το μέσο για την επιβίωσή μου οπότε οφείλω να του παρέχω τον απόλυτο σεβασμό.”

Έρωτας

”Ο έρωτας στη δική μου ζωή μεταφράζεται με τις εξής λέξεις: χαρά, ηρεμία και πάθος. Είναι απαραίτητος στη ζωή κάθε ανθρώπου και ο πιο γλυκός τρόπος να ξεφεύγει κανείς από το άγχος της δουλειάς και της καθημερινότητας.”

Όσα θαυμάζει σε έναν άντρα

”Μου αρέσει να έχει αυτοπεποίθηση και να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις καταστάσεις ώστε να νιώθω ήρεμη και σίγουρη δίπλα του.”

Δημιουργία οικογένειας

”Μου αρέσει πολύ η οικογένεια ως θεσμός. Προέρχομαι από μία πομελή οικογένεια και είναι λογικό να θέλω να δημιουργήσω και τη δική μου στο μέλλον. Θα επιθυμούσα όμως, αυτό, να συμβεί την κατάλληλη στιγμή ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτή όπως θα ήθελα.”

Αν ερχόταν ένα παιδί τώρα…

”Σίγουρα η απόκτηση ενός παιδιού δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδιά μου. Ωστόσο εάν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου ξαφνικά, πιστεύω ότι θα το αντιμετώπιζα με την πρέπουσα ωριμότητα.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More