Η Ελ. Ελευθερίου στο TLIFE για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision και για τα σχόλια του ελληνικού τελικού!

H Ελευθερία Ελευθερίου είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη μεγάλη βραδιά της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο μακρινό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η νεαρή τραγουδίστρια από την Κύπρο, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση όσο θα ερμηνεύει το τραγούδι Aphrodisiac. Αισιόδοξη και γεμάτη χαμόγελο δεν σταματά να ονειρεύεται και να ελπίζει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ίδια μίλησε στο TLIFE για τα συναισθήματά της, την προετοιμασία της, την εμφάνισή της στη μεγάλη μέρα του διαγωνισμού αλλά και για όσα ακούστηκαν τη βραδιά του ελληνικού τελικού.

Το περίμενες ότι θα είσαι αυτή που εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision λίγες ώρες πριν από τον τελικό;
“Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η τύχη! Ήμουν έτοιμη να δεχτώ και την νίκη αλλα και την ήττα! Σε ένα διαγωνισμό όλα τα περιμένεις!”

Πώς νιώθεις; “Είμαι πολύ χαρούμενη φυσικά! Είμαι ένα νέο παιδί στον χώρο και μου δίνεται μια τόσο μεγάλη ευκαιρία ακόμη και σε περίοδο κρίσης! “

Πριν από τη Eurovision, πού βρισκόσουν, τι έκανες; Πριν απο την Eurovision συζητούσαμε με την εταιρία για το πρώτο σινγκλ που θα ηχογραφούσαμε μαζί (είμαι πολύ καινούργια στην Universal Music και κοίτα πόσα έχουν καταφέρει ήδη μαζί μου!). Παράλληλα τραγουδούσα πλάι στο Νίκο Βέρτη στο Φαντασία Live!

Με την Ήβη έχεις φιλικές σχέσεις; Πριν από τη Eurovision συναντιόσασταν;Με την Ήβη ήμασταν μαζι στο X-Factor και είχαμε εξαρχής πολύ καλές σχέσεις! Της εύχομαι πολύ καλή επιτυχία!”

Θα ήθελες να συμμετείχες μία διαφορετική χρονιά, που όλα ήταν πιο glamour; “Δεν με ενοχλεί καθόλου τώρα αυτό που ζω! Δεν θα ήθελα κάτι πιο glamour – αλήθεια! Έιμαι νέα και είναι τιμη μου που εκπροσωπώ την Ελλάδα σε μια τέτοια εποχή που είναι δύσκολες οι συνθήκες! Δεν έχω ζήσει τις καλές εποχές με τα πολλά λεφτά όπως όλοι λένε στον χώρο και δεν μπορω να το συγκρινω!


Φοβάσαι από κάποιο συγκεκριμένο αντίπαλο; Ποιο τραγούδι σου αρέσει από τις υπόλοιπες συμμετοχές;
“Σαν φαν του διαγωνισμού ξεχώρισα κάποια τραγούδια που μου αρέσουν! Πρέπει να πω όμως ότι ξεχώρισα αυτο της Σουηδίας!”

Σε βοήθησε το X-Factor; “Σίγουρα! Μου άνοιξε πόρτες! Άλλωστε έτσι προέκυψε και η συνεργασία μου με τον Σάκη Ρουβά!”

Πέρυσι είχες αποκλειστεί εξαιτίας της διαρροής του τραγουδιού σου. Στενοχωρήθηκες; Φοβήθηκες μη γινει το ίδιο και φέτος; “Η αλήθεια είναι ότι φέτος ένα φόβο τον είχα αλλα όπως φαίνεται ήταν μοιραίο να μην πάω τότε αλλα φέτος! Ελπίζω να είναι για καλό!”


Σε στενοχώρησαν τα σχόλια που έγιναν για τη βραδιά του ελληνικού τελικού;
“Ξέροντας πόσο κόπο έκαναν κάποιοι άνθρωποι για να στηθεί αυτη η διοργάνωση για να μην απουσιάζει φέτος η Ελλάδας μας απο τον διαγωνισμό! Ναι με στενοχώρησαν τα σχόλια. Θεωρώ ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουν πολυ διαφορετικά την βραδια αυτη!”

Θα είναι πολύ διαφορετική η εμφάνισή σου από αυτή που είδαμε; “Θα είναι κάτι διαφορετικό! Εχει αναλάβει άλλη ομάδα το στήσιμο και ο Κωνσταντίνος Ρήγος ετοιμάζει κάτι που πιστεύω θα αρέσει στους Ευρωπαίους!”

Από πού αντλείς δύναμη; Παίζει ρόλο η προσωπική σου ζωή στα επαγγελματικά σου; “Παίρνω δύναμη από την επιθυμία μου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να φτάσω όσο γίνεται ψηλότερα. Σε αυτό φυσικά βοηθάει να είσαι καλά ή έστω ήρεμα στα προσωπικά σου γιατί αλλιώς θα χάσεις τη μπάλα.

Πιστεύεις οτι θα κατακτήσεις κάποια καλή θέση;
“Σε ένα διαγωνισμο όλα τα περιμένεις! Εγώ πάω στοχεύοντας ψηλά για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ελπίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα! Και ο θεός βοηθός”

Αν κέρδιζες την πρώτη θέση πού θα την αφιέρωνες;

“Πρώτα στην οικογένεια μου που με στηρίζει τόσα χρονια και σίγουρα δεν θα ξέχναγα την universal music που με εμπιστεύτηκε!’

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Read More

And More