Η Ε. Ελευθερίου στο TLIFE λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό!

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Ελευθερία Ελευθερίου αναχώρησε πριν από λίγες μέρες για το Μπακού. Η ελληνική αποστολή έφυγε έχοντας στις αποσκευές της πολλές ευχές και θετική ενέργεια από την Ελλάδα. Παρόλο που η φετινή χρονιά είναι η πιο δύσκολη για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision, η Ελευθερία και η ομάδα του Aphrodisiac δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι τελευταίες μέρες στο Αζερμπαϊτζάν είναι γεμάτες με εντατικές πρόβες, συνεντεύξεις τύπου και δοκιμές στον ήχο, τα φώτα και τα ρούχα. Η Ελευθερία είναι τρομερά ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό! Λίγα μόνο 24ωρα πριν ανέβει στη σκηνή του Crystal Hall για τον πρώτο ημιτελικό αποκαλύπτει στο TLIFE τα συναισθήματά της….

Εντυπωσίασε στις δύο πρώτες πρόβες!

Το Aphrodisiac έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις από την παρουσίασή του στις πρόβες. Η θετική ενέργεια και το κέφι των μελών της ελληνικής αποστολής κέντρισαν το ενδιαφέρον στο Μπακού. “Κάναμε δυo πρόβες στις οποίες δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα με τους συνεργάτες μου γιατί ήταν η πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή του Μπακού”, εξηγεί στο TLIFE η Ελευθερία.

Δεν τα δείξαμε όλα και δεν τα δώσαμε όλα, για να μην αποκαλύψουμε τα μυστικά μας και να υπάρχει και στο στοιχείο της έκπληξης. Στην πρόβα δεν δίνουμε το φουλ της ενέργειας και να δοκιμάσουμε τον ήχο και τη χορογραφία και την τηλεσκηνοθεσία”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Παρόλα αυτά το τραγούδι της Ελλάδας έχει κάνει θετική εντύπωση. Η άνεση και η επικοινωνιακή της ικανότητα της Ελευθερίας είναι στοιχεία που βοήθησαν στην καλύτερη προώθησή του. Ευδιάθετη και χαμογελαστή, κομψή και όμορφη, σε κάθε συνέντευξη που δίνει, σε κάθε εμφάνιση που κάνει μιλάει για τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η δεύτερη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Μπακού! Βίντεο και φωτογραφίες

Η πρώτη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Αζερμπαϊτζάν! Βίντεο

Η ομάδα ήρθε και έδεσε!

Κοντά στην ελληνική αποστολή είναι και αυτή της Κύπρου με την Ήβη Αδάμου. Η χαρά είναι ίδια και για τις δύο τραγουδίστριες όταν ακούγονται όμορφα λόγια για τα τραγούδια και των δύο αποστολών. Άλλωστε οι ώρες της δημιουργίας και της κούρασης του έχουν φέρει πιο κοντά. Ωστόσο, οι μέρες στο Μπακού έχουν και στιγμές χαλάρωσης…

Είμαι χαρούμενη γιατί έχω μαζί μου φίλους και συνεργάτες όχι μόνο από τη δική μας αποστολή αλλά και από άλλες αποστολές που έχω γνωρίσει και κυρίως την αποστολή της Κύπρου που πηγαίνουμε μαζί στα πάρτι και διασκεδάζουμε”, αποκαλύπτει στο TLIFE η Ελευθερία.

Ε. Ελευθερίου: Δοκιμάζει παπούτσια λίγο πριν από την 2η πρόβα! Δες backstage φωτογραφίες

Ε. Ελευθερίου: H χορογραφία της Αφροδίτης και το My Number One της Παπαρίζου!

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά!

Η χαρά της δύσκολα μπορεί να κρυφτεί και η σιγουριά ότι θα βάλει “φωτιά στην σκηνή της Eurovision”, όπως είχε δηλώσει λίγο πριν φύγει. Η αυτοπεποίθηση αυτή πηγάζει όχι μόνο από το γεγονός ότι έχει δίπλα της τους καλύτερους συνεργάτες αλλά και από το γεγονός ότι και η ίδια έχει δουλέψει πάρα πολύ.

Κι ακόμα το κάνει, χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη. “Ακολουθώ πιστά το πρόγραμμα γυμναστικής και ειδική διατροφή”, εκμυστηρεύεται. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πρόβες έχουν σαν αποτέλεσμα να είναι σε άψογη φόρμα και να διατηρεί το σώμα της στην ιδανική γραμμή!

Ε. Ελευθερίου: Το γούρι της και οι μέρες στο Μπακού λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision!

Ε. Ελευθερίου: “Θα βάλω φωτιά στη σκηνή της Eurovision”

H εμφάνιση στην τεράστια σκηνή του Crystal Hall

Εκτός από χαρά όμως η συμμετοχή της δημιουργεί και ένα άγχος αφού την Τρίτη θα εμφανιστεί μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές και θα τραγουδήσει σε ένα χώρο που της προκαλεί δέος. Το τεράστιας χωρητικότητας Crystal Hall δημιουργεί στην Ελευθερία μία ιδιαίτερη αγωνία αλλά και χαρά ταυτόχρονα… “Σίγουρα είμαι ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω σε ένα κατάμεστο στάδιο και περιμένω πως και πως και είμαι αισιόδοξη για τον ημιτελικό”, αναφέρει η ίδια στο TLIFE.

Εμείς της στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια! Ραντεβού την Τρίτη στον πρώτο ημιτελικό

Read More

And More