Elton John: Ετοιμάζεται να παντρευτεί σε ρομαντική τελετή τον αγαπημένο του David!

Τον Μάρτη του 2013, νομιμοποιήθηκε ο γάμος ομοφυλόφιλων και ο Elton John με τον αγαπημένο του David Furnish δεν έχασαν χρόνο και ετοιμάζουν μια ρομαντική τελετή για να σφραγίσουν τον… έρωτά τους!
Το ζευγάρι, που έχει ήδη δυο παιδιά με παρένθετη μητέρα (τον 3χρονο Zachary και τον 23 μηνών Elijah) είναι μαζί εδώ και 21 χρόνια και… το 2005 ήταν από τα πρώτα ζευγάρια στην Αγγλία που έκαναν πολιτικό γάμο. (δες εδώ τι έχει πει για το γάμο ομοφυλόφιλων)

Τώρα, όμως, ετοιμάζουν μια ξεχωριστή τελετή… Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζει μια ρομαντική τελετή στο Windsor, Berkshire. Εκεί θα βρεθούν το πολύ 50 άτομα -φίλοι και οικογένεια-, ανάμεσά τους και οι David και Victoria Beckham, Elizabeth Hurley και Ozzy και Sharon Osbourne. Ενώ, τα δυο αγοράκια τους θα είναι αυτά που θα κουβαλούν τις βέρες τους…

Τα πρώτα δημοσιεύματα, μάλιστα, ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται τον Μάιο, αλλά αποφάσισαν να το καθυστερήσουν για να κάνουν όλες τις ετοιμασίες.

“Ο Elton και ο David οργανώνουν το γάμο τους εδώ και αρκετούς μήνες. Θέλουν να είναι μια ιδιωτική και ρομαντική τελετή. Ο Elton είναι πάντα πολύ φανταχτερός (του αρέσει να κάνει επίδειξη), αλλά αυτήν τη φορά αποφάσισαν αυτή η τελετή να έχει χαμηλό προφίλ”, είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.
Το σίγουρο, όμως είναι ότι ο γάμος τους θα γίνει το talk of the town!

Read More

And More