O Elton John και ο σύντροφός του David Furnish μας συστήνουν το νέο μέλος της οικογένειας

Κρατώντας τρυφερά το νεογέννητο γιο του ο Elton John, πόζαρε και με την υπόλοιπη οικογένεια στον φακό του Hello Magazine.

Στο πλευρό του κάθεται ο σύζυγός του David Furnish μαζί με τον δύο ετών γιο τους, Zachary. O δεύτερος γιος τους, Elijah γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου.

Another

Όπως ο μεγαλύτερος αδερφός του, έτσι κι ο Elijah γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα. Την πρώτη παρένθετη μητέρα το ζευγάρι, την αγαπά σαν αδερφή του. Δεν είναι ξεκάθαρο όμως αν είναι η ίδια που γέννησε και τον μικρό γιο τους.

Happy

Το σίγουρο ήταν ότι είναι ο ίδιος δότης, οπότε τα αδέρφια είναι τουλάχιτον ετεροθαλή. Ωστόσο παραμένη άγνωστο για το ποιος είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

Thrilled:

Στο πιστοποιητικό γέννησης του Zachary πάντως ο 65χρονος Elton αναφέρεται ως πατέρας και ο 50χρονος David ως μητέρα, πράγμα που μάλλον δείχνει ότι ο ροκ σταρ είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

Doting

Στο περιοδικό Hello πάντως οι ίδιοι μίλησαν για την παρένθετη μητέρα, σαν να ίναιη ίδια και για τα δυο τους παιδιά και είπαν πόσο κοντά της είναι και οι δυο, αλλά και κατά πόσο μοιράστηκαν τα πάντα στην εγκυμοσύνη τους.

Read More

And More