Υπάλληλος της Victoria Secret’s δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο! Φωτογραφίες!

Μια 20χρονη υπάλληλος της Victoria Secret’s δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από γυναίκα που φορούσε μπούρκα!

Η 20χρονη επέστρεφε σπίτι της από τη δουλειά της στο κατάστημα όταν δέχτηκε την επίθεση.

Η Naomi Oni σχεδόν τυφλώθηκε από το οξύ και θα χρειαστεί χρόνια πλαστικών επεμβάσεων στο πρόσωπό της για να επουλωθούν τα τραύματα.

/
Η Naomi είχε μόλις σχολάσει από το κατάστημα της Victoria Secret’s σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Λονδίνου στις 30 Δεκεμβρίου το βράδυ και επέστρεφε στο διαμέρισμα όπου έμενε με την 52χρονη ανάπηρη μητέρα της. Την ώρα που δέχτηκε την επίθεση μιλούσε στον φίλο της.

Τότε ξαφνικά μια γυναίκα που ήταν καλυμένη με μπούρκα την πλησιάσε ξαφνικά και της πέταξε οξύ στο πρόσωπο.
Η 20χρονη άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και προσπάθησε να επιστρέψει σπίτι της. Ευτυχώς η νονά της είναι φαρμακοποιός και αμέσως της έδωσε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και η αστυνομία.

Δεν είναι γνωστό εάν η επίθεση πυροδοτήθηκε από την εργασία της κοπέλας στο συγκεκριμένο κατάστημα.

//
Αρχικά οι γιατροί πίστεψαν ότι τυφλώθηκε όμως σταδιακά ανέκτησε την όραση στο αριστερό της μάτι και μέρος από την όραση στο δεξί. Όμως τα εγκαύματα στο πρόσωπό της θα πάρει πολύ χρόνο μέχρι να αποκατασταθούν.

Η 20χρονη μόλις πρόσφατα βγήκε από το νοσοκομείο και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να βοηθήσει την αστυνομία να πιάσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Η Naomi είναι πολύ σοκαρισμένη όπως είναι φυσικό: Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν είμαι εγώ! Ποτέ δεν θα είμαι εγώ ξανά! Ντρέπομαι να με κοιτούν και δεν θέλω να βγαίνω έξω. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στη δουλειά μου. Σκόπευα να γραφτώ στο Πανεπιστήμιο το φθινόπωρο αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κάνω, δηλώνει.

Η Ναόμι περιγράφει την φρικιαστική επίθεση που δέχτηκε: Άρχισα να τρέχω και να ουρλιάζω, κρατώντας το πρόσωπό μου μέχρι να φτάσω σπίτι. Δεν κοίταξα πίσω να δω ποιος ήταν. Ήμουν σε κατάσταση υστερίας!

Όπως είπε και στην αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να ευθύνεται για την επίθεση. Είναι όμως πολύ φοβισμένη γι’ αυτό εκείνη και η μητέρα της μένουν σε φιλικό σπίτι και αρνούνται να επιστρέψουν στο δικό τους.

Την υπόθεση έχει αναλάβει να διαλευκάνει η περίφημη Scotland Yard.

Read More

And More