Λαχτάρα για την Εριέττα Κούρκουλου – Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Λίγο πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της η Εριέττα Κούρκουλου πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση βρισκόταν στη θαλαμηγό της οικογένειας κοντά στην Πάτμο, όταν ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας…
Εκεί διαπιστώθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πως υπέστη ρήξη της σκωλικοειδούς απόφυσης, που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει περιτονίτιδα. Τότε με τον σύντροφό της Μάριο Καμπότση και την ιδιαίτερα ανήσυχη μητέρα της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή, ειδοποιήθηκε και ο γιατρός της οικογένειας και διευθυντής Γενικής Ρομποτικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δρα Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, που έφυγε άρον άρον από την Κάρπαθο (όπου έκανε διακοπές) για να χειρουργήσει την Εριέττα.

“Όταν έφθασα η Εριέττα ήταν ήδη εκεί. Είχε γίνει άμεσα η αερομεταφορά από το νησί της Πάτμου. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική επέμβαση. Είχε πάθει περιτονίτιδα και ήταν μια δύσκολη κατάσταση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο θεράπων ιατρός, επισημαίνοντας: “Η εγχείρηση κράτησε λίγες ώρες και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οφείλω να πω ότι, παρά την περιπέτειά της, η Εριέττα ήταν ιδιαίτερα δυνατή και ψύχραιμη, και αυτό βοήθησε πολύ”.
Μάλιστα, η Εριέττα νοσηλεύτηκε μόνο για ένα 24ωρο και στις 7 Αυγούστου – που ήταν τα γενέθλιά της – πήρε εξιτήριο.

Read More

And More