Εριέττα Κούρκουλου – Κώστας Μαρτάκης: Οι πρώτες τους βουτιές στη Βουλιαγμένη!

Πριν από λίγες ημέρες, η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση και ο Κώστας Μαρτάκης μαζί με μια καλή τους φίλη άδραξαν την ευκαιρία του σχεδόν καλοκαιρινού καιρού και προτίμησαν να χαλαρώσουν, κάνοντας ηλιοθεραπεία και τις πρώτες τους βουτιές στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

/

Εκεί έμειναν αρκετές ώρες και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα άμεσα επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, θα τους στερήσουν φέτος τις πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές. Και οι δύο έχουν πολύ τρέξιμο για όλα όσα έχουν προγραμματίσει .

/

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello! o Κώστας Μαρτάκης θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, ενώ ήδη βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, ενώ η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο.

/

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση έχει ρίξει όλη της την ενέργεια στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν της Lovink, που έχει μόλις κυκλοφορήσει, ενώ έχει ήδη στο μυαλό της σχέδια για την εταιρεία της, τα οποία θέλει πολύ σύντομα να υλοποιηθούν. Όπως φαίνεται, για τους δύο επιστήθιους φίλους οι χαλαρές και ξεκούραστες στιγμές θα έρχονται στο καλοκαίρι μέσα από σύντομες εξορμήσεις.

/

Περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More