Onirama: Ξεσήκωσαν το κοινό στο μεγάλο πάρτυ για τους ερωτευμένους! Φωτογραφίες

Ένα ξεχωριστό πάρτυ με πολύ κέφι και ερωτική διάθεση πραγματοποίησαν προχθες βράδυ στο club Gotham City Stage οι Onirama μετά την πρεμιέρα της ταινίας “Η αγάπη έρχεται στο τέλος”. Το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το γνωστό συγκρότημα on stage.

Όλοι οι προσκεκλημένοι υποδέχθηκαν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και αφέθηκαν στον ήχο των πιο ρομαντικών μουσικών! Η μουσική έκπληξη της βραδιάς δεν ήταν άλλη από μια ρομαντική αναδρομή σε όλα τα τραγούδια που έχουν, όλα αυτά τα χρόνια, συνδεθεί με τη Lacta και έχουν σιγοτραγουδηθεί από όλους τους ερωτευμένους φίλους της πιο γλυκιάς σοκολάτας. Οι Onirama διασκεύασαν με μοναδικό τρόπο τα αγαπημένα μας τραγούδια και κορύφωσαν της βραδιάς με την ερμηνεία του καινούριου τραγουδιού “Η αγάπη έρχεται στο τέλος”.

/

Αυτό, όμως,δεν ήταν το “τέλος” της βραδιάς, αφού ακολούθησε ξέφρενο party, με ερωτική διάθεση και με τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες του συγκροτήματος.

Οι Onirama, μάλιστα, φαίνεται πως επέστρεψαν στην Αθήνα και από τις 8 Φεβρουαρίου ξεκινούν τα Live τους Gotham City Stage, έχοντας ως guest καλεσμένη την Κρυσταλλία.

/

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More