Tα…οπίσθια της Pippa είναι η αιτία που αυτό το εσώρουχο έχει γίνει ανάρπαστο!

Το ενδιαφέρον για την αδερφή της Kate Middleton, Pippa όχι μόνο παραμένει αμείωτο παγκοσμίως, αλλά όλο και αυξάνεται! Και όλα ξεκίνησαν από την εμφάνισή της στο πριγκιπικό γάμο και μετά…!

Η Pippa, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, κάνοντας εκείνη την εμφάνιση στον πριγκιπικό γάμο και δείχνοντας τις τέλειες καμπύλες της, φαίνεται πως έκανε πολλές κύρίες να την… ζηλέψουν! Έτσι όλες τρέχουνε να αγοράσουν το εσώρουχο που θα τους χαρίσει τις ίδιες αναλογίες με αυτές της Pippa!

Κάτι σαν σουτιέν για τα οπίσθια!

Γεγονός που δεν χάλασε καθόλου τους πωλητές λιανικής, μιας και με τη δημοσιότητα που πήρε ανά τον κόσμο το συγκεκριμένο θέμα, αυτό το εσώρουχο έγινε ανάρπαστο!

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι κοπέλες που θα ήθελαν να μοιάσουν στην 28χρονη! Μάλιστα, το εσώρουχο αυτό εκτός του ότι δίνει ένα αρκετά προκλητικό σχήμα στα οπίσθια όποιας γυναίκας το φορά, δεν διαγράφεται και ”μαζεύει” και την κοιλίτσα!

H τιμή του κυμαίνεται στα 22 ευρώ και εκπρόσωπος καταστημάτων Debenhams δήλωσε: ”Οι φωτογραφίες της Pippa με καλλίγραμμο σώμα που κυκλοφόρησαν εκτόξευσαν τις πωλήσεις! Είναι ένα πρότυπο, καθόρισε με αυτή της την εμφάνιση ποια πρέπει να είναι η ιδανική πίσω όψη μιας γυναίκας!”

Kαι για όσες ανυπομονούν πωλείται και στη διαδικτυακή εκδοχή του καταστήματος

Read More

And More