Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της: “Όταν το έμαθα, δεν το πίστευα!”

Ένα ευχάριστο γεγονός χτύπησε αυτή τη φορά την πόρτα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά της ζωής της, αφού μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Χαραγκιώνη, περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για τα συναισθήματά της, την αντίδραση του συζύγου της αλλά και την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε γύρω από την παράσταση που θα παίζει φέτος, “Μυστικοί αρραβώνες”, στο Εθνικό Θέατρο.

Μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος. Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα;
“Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που ‘ηθελα και πολύ! Όταν το έμαθα, δεν το πίστευα. Το περίμενα εδώ και αρκετό καιρό και το προσπαθούσα κι επειδή δεν ερχόταν είχα φοβηθεί. Έκανα διάφορες σκέψεις, μπορώ, δεν μπορώ, θα συμβεί άραγε ποτέ; Όταν θες κάτι πολύ να γίνει και γίνεται, αργείς να το πιστέψεις!”

Στον σύζυγό σου πώς το ανακοίνωσες;

“Όταν το έμαθα δεν ήμαστε μαζί και τον πήρα τηλέφωνο αμέσως. Του το είπα πολύ απλά και χάρηκε αφάνταστα! Κι εκείνος δεν μπορούσε να το πιστέψει!”



Από τότε που το έμαθες έχει αλλάξει η ψυχολογία σου; Πέρασαν και δύο χρόνια από τον θάνατο της μητέρας σου…

“Ένα μωρό σου αλλάζει την ψυχολογία! Είναι αρχή ακόμη και θέλω να πάνε όλα καλά. Εννοείται ότι είμαι περισσότερο ευδιάθετη αλλά έχω μεγάλη αγωνία από τότε που το έμαθα. Θέλω να κρατήσω στην αγκαλιά μου ένα υγιές μωρό και μέχρι τότε θα αγωνιώ…”

Φέτος σε συναντάμε στο Εθνικό Θέατρο με τους “Μυστικούς αρραβώνες” και είδαμε ένα δημοσίευμα που σε ήθελε να σταματάς εξαιτίας της εγκυμοσύνης σου…
“Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να αφήσω την παράσταση. Είμαι ακόμη στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και η παράσταση θα κατέβει στις 25 Ιανουαρίου, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν απαιτεί και μεγάλη σωματική κίνηση… Δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε μια στιγμή να σταματήσω τη συγκεκριμένη δουλειά.”

Read More

And More