Ευδοκία Ρουμελιώτη: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο επιχειρηματίας Νίκος Χαραγκιώνης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αφού οι προετοιμασίες του γάμου τελειώνουν.

Η όμορφη ηθοποιός έχει επιλέξει ένα vintage chic νυφικό του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” φήμες ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται στη Μονεμβασιά όπου εκεί είχε περάσει κάποια ρομαντικά Σαββατοκύριακα τον πρώτο καιρό της σχέσης του. Τελικά όμως το μυστήριο θα τελεστεί σε ιερό ναό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 150 άτομα και κουμπάροι θα είναι η Βάσια Γκορίτσα και ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου όπου στεγάζεται στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο “Athenian Capitol” του Ομίλου Χαραγκιώνη και ο Νικηφόρος είναι διευθύνων σύμβουλος του ομώνυμου ομίλου.

Ο χώρος θα αναδιαμορφωθεί για τις ανάγκες της δεξίωσης και η διακόσμηση θα παραπέμπει σε ρετρό στυλ έπειτα από την επιθυμία του ζευγαριού!

Read More

And More