Ευγενία Μανωλίδου: Ετοιμάζεται για τα πρώτα γενέθλια του γιου της!

Τα πρώτα του γενέθλια θα γιορτάσει το Σάββατο ο μικρός Αλκαίος και ετοιμάζεται μεγάλη γιορτή στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. Πριν από ένα χρόνο (6 Ιουνίου) η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και γέμισε χαμόγελα χαράς τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Αλκαίος (ή ξανθός Άδωνις, όπως τον έχει χαρακτηρίσει η Ευγενία) είναι πια η μασκότ της οικογένειας και έχει ξετρελάνει τους γονείς και τα αδέλφια του!
Η βάφτιση του έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη, ενώ από την ημέρα της γέννησής του, η Ευγενία τον έχει αποχωριστεί ελάχιστα – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο μπέμπης πάντως που μοιάζει πολύ στον πατέρα του είναι η καλύτερη παρέα για τον μικρό Περσέα και έχει φέρει αέρα ανανέωσης στο σπίτι.

#withoutshoes @tomsgreece με Περσέα και Αλκαίο! #lastdaytohelp http://www.toms.com/one-day-without-shoes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eugenia Manolides (@manolidoue) στις


Και παρόλο που η Ευγενία είχε δηλώσει “Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα 4 παιδιά” (δες το video), τώρα έχει βρει τις ισορροπίες στην καθημερινότητά της και έχει επιστρέψει και στην παλιά κομψή σιλουέτα της.

Πρόσφατα και ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της στα μαγαζιά, όπου έκαναν τα ψώνια τους, ενόψει της γιορτής του μικρού!

Read More

And More