Ευγενία Μανωλίδου: Με τον Άδωνι στην έκθεση του πρώην συζύγου της! Βίντεο

“Ο Θοδωρής Μανωλίδης είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εγώ και ο Άδωνις”. Με αυτά τα λόγια μίλησε για τον πρώην σύζυγό της η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια συνεχίζει να διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις μαζί του για χάρη των παιδιών και τον στηρίζει σε ό,τι νέο καλλιτεχνικό βήμα ξεκινά.
Και το απέδειξε και με τη χθεσινή εμφάνισή της στην έκθεση ζωγραφικής που παρουσίασε εκείνος στην Ελλάδα. Η Ευγενία πήγε μαζί τα παιδιά της και τον σύζυγό της Αδωνι Γεωργιάδη στη γκαλερί και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θοδωρή Μανωλίδη.
“Σε όλες τις εκθέσεις του πάω, δεν είναι η πρώτη φορά. Και εγώ και ο Άδωνις τον θαυμάζουμε πολύ”, είπε χαρακτηριστικά και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει αποτελέσει μούσα του και έχει ποζάρει πολλές φορές για πίνακές του.
Ενώ, για το αν τελικά ήταν δύσκολο να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις μετά το διαζύγιο είπε: “Θέλει χρόνο και διάθεση να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σε ένα πρώην ζευγάρι. Αν κάποιος από τους δυο δεν έχει διάθεση, δεν γίνεται κάτι”.
Δες το video από το “Πρωινό”:

Read More

And More