Οι διάσημες παρέες στον ελληνικό τελικό της Eurovision! Δες το βίντεο του TLIFE

Όσο ο ελληνικός τελικός της Eurovision ήταν σε εξέλιξη η κάμερα του TLIFE κατέγραφε όλα όσα γίνονταν στο Gazi Music Hall για να σου μεταφέρουμε όλο το κλίμα. Δεν μας ξέφυγε κανείς και τίποτα!

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους της βραδιάς εντοπίσαμε αγαπημένα πρόσωπα που δεν πέρασαν από το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης. Πού κάθισαν; Με ποιους μιλούσαν; Στο βίντεο του TLIFE θα τα μάθεις όλα!

Η Κατερίνα Καινούριου έφτασε λίγο αργοπορημένη στον ελληνικό τελικό και έψαξε να βρει την θέση της. Την ίδια ώρα, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Αλίκη καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Robert Williams με την κόρη του.

Λίγο πιο πέρα καθόταν ο Νίκος Κριθαριώτης. Η αδερφή του Σήλια άλλωστε επιμελήθηκε κάποιες από τις παρουσίες της βραδιάς και ανάμεσά τους και την Δέσποινα Βανδή αλλά και την Σάσα Σταμάτη που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την βραδιά ο Πάρις Κασιδόκωστας και ο Γιώργος Αρσενάκος οι οποίοι παρακολούθησαν μαζί τους 4 υποψήφιους που ανήκουν στις εταιρείες τους Panik και Platinum Records.

Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε και τον αγαπημένος hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και την Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της καθώς και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν και η Ελεονώρα Μελέτη με τον Ηλία Ψινάκη οι οποίοι δεν σταμάτησαν να κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Τώρα μπορείς να πατήσεις το play για να τα δεις όλα!

Read More

And More