Εurovision 2013: H εντυπωσιακή Margaret Berger εκπροσωπεί τη Νορβηγία!

Με 24η σειρά εμφάνισης θα εκπροσωπηθεί η Νορβηγία στην Eurovision 2013 από την όμορφη Margaret Berger και το τραγούδι I feed you my love που έχουν γράψει οι MachoPsycho και Karin Park και θα ερμηνευτεί στα αγγλικά.

Η Margaret Berger γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1985 στο Trondheim της Νορβηγίας. Αφού κέρδισε τη 2η θέση στο δεύτερο κύκλο του Norwegian Idol το 2004, στο οποίο συμμετείχε και η Maria Haukaas Storeng (Norway 2008), η Berger υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony BMG Norway.

Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 2004 υπό τον τίτλο «Chameleon» και έφτασε μέχρι το #4 των τοπικών charts! Το 2006 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Pretty Scary Silver Fairy» (#8 στα Νορβηγικά charts) από τον οποίον ξεχώρισαν οι επιτυχίες «Samantha» και «Will You Remember Me Tomorrow?». Το 2007 κυκλοφόρησε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία το cd-single «Robot Song» ενώ φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσει ο τρίτος κατά σειρά προσωπικός της δίσκος υπό τον τίτλο «Chastisement«. Στον δίσκο αυτόν θα συμπεριλαμβάνεται και το κομμάτι «I feed you my love» με το οποίο η Margaret κέρδισε τη πρώτη θέση στο Νορβηγικό τελικό για τη Eurovision 2013 και κατά συνέπεια την ευκαιρία της εκπροσώπησης της χώρας της στο διαγωνισμό!

Δες εδώ την εμφάνιση της Νορβηγίας στον β’ ημιτελικό

Read More

And More