Ποια είναι η πενταμελής κριτική επιτροπή για την ανάδειξη του τραγουδιού της Eurovision

Σε απευθείας σύνδεση με το Acro Music Hall, η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει την Τρίτη 11 Μαρτίου και ώρα 21.00 τον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη. To TLIFE ”τρύπωσε” χθες στις πρόβες για να σου δώσει μία γεύση από όσα θα δεις στην αποψινή βραδιά! Σήμερα θα σου μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όσα γίνονται αλλά και τα παρασκήνια!

Stay tuned!

Όσον αφορά την πενταμελή κριτική επιτροπή για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, είναι η ακόλουθη:

Δημήτρης Κοντόπουλος– συνθέτης, Ελπίδα– ερμηνεύτρια, Θέμης Γεωργαντάς-Παρουσιαστής/Ραδιοφωνικός παραγωγός, Αρετή Καλεσάκη – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΔΤ και Ρεγγίνα Κουρή – Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων MAD.

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον Ελληνικό Τελικό είναι τα εξής:

FREAKY FORTUNE FEAT. RISKYKIDD
TITΛOΣ: RISE UP
MOYΣIKH: FREAKY FORTUNE
ΣTΙXOI: FREAKY FORTUNE – RISKYKIDD
PANIK RECORDS

MARK ANGELO FEAT. JOSEPHINE
ΤΙΤΛΟΣ: DANCING NIGHT
ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : MARK F. ANGELO, THOMAS KARLSSON, FAST LANE, JOSEPHINE WENDEL, MELINA MAKRIS
PANIK RECORDS

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΤΙΤΛΟΣ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΆΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ
PLATINUM RECORDS

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ (ΚOZA MOSTRA)
PLATINUM RECORDS

Δες εδώ ποιο προηγείται στο poll του TLIFE μέχρι στιγμής και μπες και ψήφισε το δικό σου αγαπημένο!

Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στο studio του TLIFE και του ZAPPIT θα είναι ζωντανά η Εβίτα Τσιλοχρήστου από το TLIFE και η Παυλίνα Ντάσιου και ο Πάνος Γιαννακόπουλος (Παιδιά κουμπιά) για να σου μεταφέρουν όλο το κλίμα από τα παρασκήνια και να σχολιάσουν ζωντανά μαζί σου όλα όσα γίνονται!

Η τελική επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, θα γίνει κατόπιν συνυπολογισμού της ψήφου του κοινού και της επιτροπής σε ποσοστό 50-50.

Read More

And More