Πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες για τον Θανάση Ευθυμιάδη! Φωτογραφίες

Μετά την επιτυχημένη ερμηνεία του σε ρόλο στρίπερ για τη θεατρική παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα”, ο Θανάσης Ευθυμιάδης κάνει τον φορτηγατζή από την Τούμπα που συναντά τον μεγάλο έρωτα της νιότης του και αλλάζει όλη τη ζωή του…
Ο λόγος για την θεατρική παράσταση “Έφη. Από το Ευτυχία” της ψυχολόγου/ψυχοθεραπεύτριας Κατερίνας Μαγγανά που έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αποθήκη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ακύλα Καραζήση. Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα και συνάντησε όλους τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”.

/

Ανάμεσά τους ήταν η Νίνα Λοτσάρη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Άννα Καραμανλη, η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Αμέλια Αναστασάκη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη, ο Άλκης Κούρκουλος και πολλοί άλλοι.

/

/

Από την πρεμιέρα δεν έλειψε και ο Γιάννης Πλούταρχος με την σύζυγό του Μαρία. Ο γνωστός τραγουδιστής που ανέβηκε και στη σκηνή με τον Θανάση Ευθυμιάδη ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για το έργο σε στίχους του Δημήτρη Τσάφα.

/

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Νίνα Λοτσάρη

Άννα Καραμανλή με την κόρη της και η Αμέλια Αναστασάκη
/

Ιωσήφ Μαρινάκης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Χρύσα Καλπάκη
/

Φιλαρέτη Κομνηνού
/

Ράνια Σχίζα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
/

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με τους Ρέππα-Παπαθανασίου
/

Μαρίνα Γιώτη, Άλκης Κούρκουλος, Κώστας Κρομμύδας
/

Αλέκος Συσσοβίτης, Θανάσης Ευθυμιάδης
/

Τζούλη Σούμα, Γεράσιμος Μιχελής
/

Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Σπυρόπουλος, Γιάννης Πλούταρχος

/

Read More

And More