Το TLIFE στη μεγάλη συναυλία των Evanescence! Φωτογραφίες

Η μεγάλη συναυλία των Evanescence στην Αθήνα είναι γεγονός. Το διεθνούς φήμης συγκρότημα έδωσε ένα μοναδικό show.
Έχοντας καταφέρει να μαγέψουν τις καρδιές εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, με τον ανατρεπτικό rock και gothic ήχο τους, οι Evanescence επέστρεψαν στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία, που ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Δες φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

/

Η Amy Lee και η ομάδα της συνάντησαν τους θαυμαστές τους και ρόκαραν μαζί τους, στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν νωρίς. Εδώ και δυο μέρες στηνόταν το σκηνικό της συναυλίας και ετοιμάζονταν οι εκπλήξεις του συγκροτήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι Evanescence έκαναν νωρίς το απόγευμα την πρόβα τους on stage και λίγο αργότερα έγινε το “Meet and greet”, όπου το rock συγκρότημα συνάντησε τους θαυμαστές του.

/

Η συναυλία ξεκίνησε με το support group Elysee και λίγο αργότερα βρέθηκαν στη σκηνή οι Evanescence ερμηνεύοντας το “Bring Me To Life” που έχει κατακτήσει τα music charts σε όλο τον κόσμο και ακολούθησαν οι μεγάλες επιτυχίες “My Immortal”, “Going Under” και “Call Me When You ’re Sober”, που καθιέρωσαν τους Evanescence στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Πάρε μια γεύση από την προχθεσινή τους συναυλία στη Βουδαπέστη:

Και η μαγεία συνεχίζεται…
Δες φωτογραφίες από τη σκηνή και τις προετοιμασίες για τη συναυλία:
/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More