Oι ευχές των celebrities στο TLIFE για το 2013 και οι περίεργες εορταστικές ιστορίες τους!

Η πρώτη μέρα του 2013 είναι εδώ! Άλλοι δουλεύουμε, άλλοι ξεκουραζόμαστε με τις οικογένειές μας και άλλοι επιλέξαμε να πάμε κάποιο ταξίδι… Σημασία έχει να είμαστε καλά και να χαμογελάμε. Με αφορμή τη σημερινή πρωτοχρονιάτικη μέρα το TLIFE μίλησε με τους celebrities της ελληνικής showbiz και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες. Όλοι μας είπαν, ακόμη, από μία ευχή για τη νέα χρονιά αλλά και μια περίεργη και παλιότερη γιορτινή ιστορία!

Φαίη Σκορδά


Πού θα γιορτάσεις τη φετινή Πρωτοχρονιά;
Για Πρωτοχρονιά θα φύγουμε οικογενειακά για τα μέρη μου! Δεν χάνω με τίποτα την ευκαιρία, ας έχω το πόδι μου! (γέλια)


Ποια είναι η πιο περίεργη ιστορία από παλαιότερες γιορτές που θυμάσαι;

Όλες τις χρονιές, αυτές τις ημέρες τις περνάω οικογενειακά και είναι πάρα πολύ όμορφα! Δεν τις βαριέμαι ποτέ κι ας επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο… Είναι ό,τι καλύτερο να καταφέρνεις να βρίσκεσαι με την οικογένειά σου τέτοιες ημέρες!

Ποια η ευχή σου για το νέο χρόνο;
Eύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και με τη νέα χρονιά τα πράγματα να είναι πραγματικά διαφορετικά για όλες τις οικογένειες που περνούν δύσκολα και ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Πολλοί απολύθηκαν από τις δουλειές τους και δεν έχουν ούτε τα βασικά που χρειάζονται… Ούτε τα προς το ζην! Κανείς λοιπόν να μη χρειάζεται με η νέα χρονιά βοήθεια από κανέναν και να μπορούν όλες οι οικογένειες να “στέκονται” μόνες τους και να είναι ευτυχισμένες!

Ελένη Φουρέιρα


“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γιορτάσω στη δουλειά μου αυτές τις όμορφες μέρες κάνοντας αυτό που αγαπώ στο “Αθηνών Αρένα”, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο πλαισιωμένη από πολύ όμορφο κόσμο που έρχεται στο μαγαζί.
Η πιο περίεργη ιστορία που θυμάμαι ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα σε νυχτερινό κέντρο και για μένα ήταν περίεργο που έκανα γιορτές χωρίς την οικογένεια μου.
Να έχει όλος ο κόσμος υγεία, να είναι αισιόδοξος για το μέλλον και να ζουν την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή με όλη τους την ψυχή.”

Δούκισσα Νομικού
/

“Θα μείνω στην Αθηνα με την οικογένεια μου και τους φίλους μου! Θα υποδεχτούμε όλοι μαζι το 2013!

Θυμάμαι μια φορά, ήμασταν καλεσμένοι σε ένα φιλικό σπίτι , για να αλλάξουμε εκει χρονιά όλοι μαζι. Είχε όμως τόση κίνηση που τελικά ο νέος χρόνος μας βρήκε μέσα στο αμάξι κολλημενους στην κίνηση. Είχε μεγάλη πλάκα γιατί ανταλλαζαμε ευχές με τους διπλανούς οδηγούς που ήταν κ αυτοί στην ίδια μοίρα!

Καλή χρόνια σε όλους! Με υγεία, αγάπη, δύναμη και χαμόγελο μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα! “

Demy

“Φέτος την Πρωτοχρονιά, θα τα περάσω στο “θέατρον” Ελληνικός Κόσμος με όλους τους συντελεστές του Fame νωρίς το βράδυ και στη συνέχεια με την αγαπημένη Άννα Βίσση και το Νίκο Ζωιδάκη στο LAV @ Κέντρο Αθηνών με πολύ-πολύ κέφι!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια Πρωτοχρονιά που είχαμε περάσει με την οικογενειά μου στην Βουδαπέστη. Εκπλαγήκαμε από τον τρόπο που γιορτάζει ο κόσμος εκεί την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από κόσμο, σαν σε πορεία και το σκηνικό θύμιζε καρναβάλι και απόκριες. Περάσαμε και εμείς αρκετές ώρες περπατώντας στο δρόμο ενώ κάποια στιγμή όταν πεινάσαμε, μη έχοντας κάνει κάποια κράτηση, δεν βρήκαμε τίποτα για φαγητό παρά μονο ζαμπον,τυρι και ψωμι του τοστ σε ενα ψιλικαντζίδικο απεναντι απο το ξενοδοχείο. Έτσι περάσαμε εκείνη την αλλαγή του χρόνου κ ομολογώ ότι ηταν απο τις πιο ωραίες!

Εύχομαι υγεία πάνω από όλα, να περάσουν όλοι μέρες ξεκούραστες, ήρεμες, ζεστές, κοντά στους αγαπημένους τους ανθρώπους. Με χαρά, αγάπη και ισορροπία.”

Έλενα Ράπτη

Πού θα περάσεις τις γιορτές;
Όπως κάθε χρόνο στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένειά μου και με καλούς φίλους. Είναι μια ευκαιρία να δώ τους δικούς μου ανθρώπους, χωρίς την πίεση των καθημερινών υποχρεώσεων της δουλειάς.

Ποια η ευχή σου για το νέο χρόνο;
Καλή υγεία για όλον τον κόσμο. Είναι η πιο πολύτιμη ευχή. Ας ευχηθούμε για υγεία και είναι βέβαιο πως θα βρούμε μέσα από αυτό το δώρο τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε όλα τα υπόλοιπα που φέρνει η ζωή.

Αγγελική Δαλιάνη

“Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όπως και τα τελευταία χρόνια θα τα περάσουμε στην Αθήνα λόγω δουλειάς. Ειδικά όταν είσαι στο θέατρο, οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι οι πιο εργάσιμες. Δουλεύουμε ακόμη και ανήμερα… αλλά δεν με στενοχωρεί καθόλου αυτό, γιατί μου αρέσουν αυτές οι γιορτές στην πόλη.

Θυμάμαι μια Αγιοβασιλιάτικη ιστορία… Μικρή τον πίστευα κι ακόμη δηλαδή αλλά με μια άλλη έννοια πια… Κάποια χρονιά λοιπόν, που πήγαινα στο Δημοτικό, είδα τη μαμά μου να μπαίνει μέσα στο σπίτι και ν’ αφήνει τα δώρα κάτω από το δέντρο! (γέλια) Δεν της το μαρτύρησα ότι την είδα αλλά σκεφτόμουν ότι έπρεπε να το ‘χα καταλάβει τόσα χρόνια. Χαζομάρα μου!

Έχοντας ως δεδομένη ευχή αυτή πάντα της υγείας που και για μένα είναι η πιο σημαντική, εύχομαι για το νέο έτος περισσότερη αισιοδοξία, χαρά και “πολλά λεφτά, (αυτό είναι αστείο)! “

Δέσποινα Καμπούρη

“Τις γιορτές θα τις περάσουμε στην Αθήνα οικογενειακά με την μικρή. Είμαστε μάλιστα πολύ τυχεροί γιατί οι φίλοι μας έχουν παιδάκια στην ηλικία της Έλενας, οπότε κανονίσαμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τους φίλους μας και τα παιδιά τους.
Δεν θυμάμαι κάτι περίεργο από τις γιορτές. Συνήθως ήταν οικογενειακά και ήρεμα και θυμάμαι τα δώρα μου και τις όμορφες μυρωδιές. Εγώ έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις γιορτές.

Εύχομαι φέτος να είναι όλα τα τραπέζια γεμάτα να μην λείψει τίποτα σε κανέναν… Όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγεία και να υπάρχει μόνο ευτυχία στις οικογένειες. Πιστεύω πως αν υπάρχει αγάπη, συμπαράσταση και αλληλεγγύη μεταξύ μας, ο καινούριος χρόνος θα μας βρει σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Στο TLIFE εύχομαι να συνεχίσει να είναι συνοδοιπόρος των γυναικών και να συνεχίζει να τις βοηθά στις επιλογές τους σε θέματα ομορφιάς.”
Μαριέττα Χρουσαλά


“Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι. Λογικά θα είμαστε οικογενειακά στην Αθήνα με το μωράκι. Αυτές είναι και οι πρώτες γιορτές μετά τον ερχομό του παιδιού μας.
Θυμάμαι μια περίεργη Πρωτοχρονιά που είχα περάσει πριν από έξι χρόνια. Πήγαινα στο εξωτερικό για την αλλαγή του χρόνου και είχε πολύ μεγάλη κακοκαιρία. Τότε ήμουν στην εκπομπή και δεν μπορούσα να φύγω νωρίτερα, οπότε ταξίδεψα στις 31 του μήνα. Υπήρχαν όμως ακυρώσεις στα δρομολόγια και αναγκαστήκαμε να πετάξουμε με άλλη πτήση και να πάμε σε άλλο αεροδρόμιο και από εκεί να πάρουμε άλλο αεροπλάνο για τον τελικό προορισμό. Έτσι, μόλις έφθασα πήρα ένα ταξί και κατευθύνθηκα προς το μέρος που με περίμεναν οι φίλοι και αρραβωνιαστικός μου. Δεν πρόλαβα, όμως και έκανα αλλαγή χρόνου μέσα στο ταξί.
Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Αν είμαστε ευτυχισμένοι θα βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε φέτος είναι να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και όλα θα πάνε καλά.”
Μπέττυ Μαγγίρα

“Ανήμερα Πρωτοχρονιάς θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουμε και παράσταση στο “Bungalow White” που εμφανίζομαι.

Δεν θυμάμαι κάτι περίεργο. Έχω πολύ γλυκιές και όμορφες αναμνήσεις από τις γιορτές στην Ξάνθη και τη Δράμα που είχαν πολύ χιόνι. Θυμάμαι μια φορά μείναμε σε ένα βουνό με την οικογένειά μου και την γιαγιά, γιατί δεν πήγαινε το αυτοκίνητο. Είχε πλάκα, αλλά είχαμε περάσει πολύ όμορφα.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να περάσει όμορφα και ζεστά φέτος. Κυρίως ζεστά, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κρυώνουν και δεν βάζουν πετρέλαιο, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Να περάσουμε όλοι οικογενειακά τις γιορτές. Είναι μια ευκαιρία τώρα με την κρίση να αναθεωρήσουμε πράγματα στη ζωή μας και να γίνουμε καλύτεροι.”

Χάρης Βαρθακούρης

“Τις γιορτές, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, τις περνάω στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας όπου έχουμε έρθει με το Γρηγόρη Μπιθικώτση, το Δημήτρη Κόκοτα και το Στέλιο Διονυσίο για να πραγματοποιήσουμε τρεις εμφανίσεις στα πλαίσια της περιοδείας μας.

Επειδη τυγχάνει να έχω ταξιδέψει στο μέλλον, οι γιορτές που θα μου μείνουν αξέχαστες είναι αυτές του 2029, που είχαμε ταξιδέψει με τη γυναίκα μου και τα 4 παιδιά μας, στη Βοστώνη, στην Αμερική, όταν η μεγάλη μας κόρη, η Μελωδία, παραλάμβανε στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ οπου φοιτούσε, διότι δε μπορούσε να παραστεί στην κανονική τελετή λόγω συναυλιών με το συγκρότημά της, το Νόμπελ Λογοτεχνίας αλλά και Χημείας, μια παγκόσμια πρωτιά, από τον πρόεδρο των Ηνωμένων πολιτειών και δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο συγκινημένος ήμουν κι εγώ και η γυναίκα μου και τα 3 αδέρφια της Μελωδίας, για το κατόρθωμα της!

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και υπομονή…”

Γιώργος Τσαλίκης

“Θα περάσουμε τις γιορτές στο σπίτι μας στην Αθήνα γιατί δουλεύω 7 μέρες την εβδομάδα στο Caramela. Από το οικογενειακό σπίτι στο μουσικό μου σπίτι!

Πέρυσι, ήταν με την Δώρα να πάμε σε ένα ρεβεγιόν, στους κουμπάρους μας. Επειδή όμως τα παιδιά ήταν πολύ ανήσυχα και δεν καθόντουσαν με την μητέρα μου. Κλαίγανε και αργήσαμε να φύγουμε με την Δώρα. Κάναμε αλλαγή του χρόνου μέσα στο αυτοκίνητο στην εθνική οδό με προορισμό την Ελευσίνα. Ακούγαμε την αντίστροφη μέτρηση στο ραδιόφωνο και την ώρα που άλλαζε ο χρόνος αρχίζαμε και κορνάραμε. Εν τω μεταξύ η εθνική άδεια, ήμασταν εμείς και κάτι φορτηγά. Ωραίο ήταν όμως!

Να φύγει το ’12 που ταλαιπώρησε πολύ τον κόσμο και να έρθει ένα ’13 το οποίο, αν και οι λογικές προβλέψεις λένε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά, να γίνει η ανατροπή και να είναι μία καλύτερη χρονιά. Τουλάχιστον από το ’12. Με υγεία, τύχη και χαρά για όλο τον κόσμο.”

Μύρωνας Στρατής

“Τα Χριστούγεννα τα πέρασα πάνω στη σκηνή, αλλά την Πρωτοχρονιά ίσως φανώ λίγο τυχερός (χαχα) και την περάσω με την οικογένειά μου.
Γενικά μέχρι τώρα όλες τις γιορτές τις περνάω ήρεμα και οικογενειακά, χωρίς απρόοπτα… Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι κάθε χρόνο ανυπομονώ να παίξω 21, όχι επειδή μου αρέσουν τα χαρτιά, αλλά επειδή μου αρέσει η τσόχα, οι ξηροί καρποί και τα πατατάκια.
Εύχομαι σε όλους αυτές τις μέρες να ζεσταθεί λίγο η καρδιά μας. Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές, τουλάχιστον αυτές τις μέρες ας αγκαλιάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους και ας χαμογελάσουμε λίγο παραπάνω.”
Μαρία Ιακώβου

“Έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο, οπότε οι γιορτές θα με βρίσκουν κάθε μέρα και σε άλλη πόλη!

Δε θα την έλεγα περίεργη, αλλά πολύ αγχωτική για μένα τότε… Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς, έβρεχε καταρρακτωδώς, η κίνηση στους δρόμους ήταν απελπιστική κι ενώ ξεκίνησα απ´το σπίτι μου γύρω στις 12, ώστε να φτάσω στον χώρο που εμφανιζόμουν στη 1 που ξεκινούσε το πρόγραμμα, κατάφερα, μετά κόπων και βασάνων, να φτάσω στις 3:30, όταν πλέον είχε τελειώσει η δική μου συμμετοχή και το τι άκουσα δε περιγράφεται και δε θέλω να το θυμάμαι!
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, να παίρνει και να δίνει πολλή αγάπη, να ελπίζει, να ονειρεύεται και να πιστεύει κι ο καινούργιος χρόνος να φέρει ένα καλύτερο αύριο, δύναμη και χαμόγελα!”
Πάνος Κιάμος

Πού θα γιορτάσεις τη φετινή Πρωτοχρονιά;
Θα είμαι στο Club 22 γιατί δουλεύω όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες. Ακούγεται “σκληρό” αλλά πιστέψτε με η αγκαλιά και η ενέργεια του κόσμου πραγματικά με κάνουν να νιώθω γεμάτος και έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.
Ποια είναι η πιο περίεργη ιστορία από παλαιότερες γιορτές μου θυμάσαι;
Πριν μερικά χρόνια ανήμερα Πρωτοχρονιάς και ενώ τραγουδούσα γλίστρησα στην πίστα από γαρύφαλλα και καταλαβαίνετε όλοι την αμηχανία μου. Από τη μια ήθελα να κρυφτώ κι από την άλλη με έπιασαν τα γέλια.
Ποια η ευχή σου για το νέο χρόνο;
Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, αγάπη, αντοχή και καλή διάθεση για το νέο έτος.

Ελευθερία Ελευθερίου



“Τις γιορτές φέτος θα τις περάσω μαζί με συναδέλφους και φίλους στην Αθήνα! Λόγω τον εμφανίσεων μου στο club22 με Πάνο Κιάμο και Goin’Through δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια μου κάτι που θα το ήθελα πολύ.
Αυτό που θυμάμαι παρά πάρα πολύ έντονα είναι ότι πριν δυο χρόνια έκανα Πρωτοχρονιά μέσα στο ταξί! Πήγαινα στο μαγαζί που εμφανιζόμουν και απλά δεν προλάβαμε να φτάσουμε πριν τις 12!
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία πάνω από όλα και πάρα πολύ αγάπη μεταξύ των ανθρώπων! Όλα τα άλλα και τα υλικά αγαθά είναι απλώς περιττά! Καλή χρονιά με πολλά πολλά χαμόγελα…”
Παναγιώτης Τσακαλάκος

“Θα περάσω τη φετινή Πρωτοχρονιά σε σπίτι φίλων! Όσο πιο ζεστά και ανθρώπινα γίνεται!
Όταν ήμουν 16 η τότε κοπέλα μου δεν μου είχε δώσει δώρο την ημέρα των Χριστουγέννων. Είχα πληγωθεί άσχημα! Από την μεριά μου είχα αφιερώσει όλη μου την όρεξη για να της βρω το τέλειο δώρο. Ήταν τότε που κατάλαβα ότι στην Ελλάδα δίνουν και ανοίγουν τα δώρα τους την Πρωτοχρονιά. Τσάμπα ταλαιπωρία!

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν έχουν την πολυτέλεια και την άνεση να χαρούν φέτος τις γιορτές έτσι όπως θα έπρεπε! Εύχομαι σε αυτούς κουράγιο και τα πιο ζεστά μου Χρόνια Πολλά!”

Σόφη Πασχάλη

Δεν έχω κανονίσει κάτι συγκεκριμένο. Ωστόσο επειδή έχω ανάγκη από λίγη ξεκούραση μάλλον θα φύγω για λίγες μέρες κάπου κοντά αλλά χιονισμένα…

Πριν αρκετά χρόνια, λόγω συνθηκών, είχα άσχημη ψυχολογία και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα περάσω μοναχικά τις γιορτές. Να σημειώσω ότι ένα μήνα πριν είχα γνωρίσει την τώρα πια πολύ καλή μου φίλη Ζέτα Δούκα. Έχω να θυμάμαι λοιπόν την πιο αναπάντεχη και ίσως ωραιότερη παραμονή Πρωτοχρονιάς που έχω περάσει. Διασκεδάσαμε μέχρι πρωίας με την ψυχή μας! Εκείνες τις γιορτές δεν θα τις ξεχάσω ποτέ…

Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα, περισσότερα χαμόγελα, άνθιση, πληρότητα, επαγγελματική και συναισθηματική ασφάλεια.”

Read More

And More