Εύη Βατίδου στην Τατιάνα: “Αν δεν εγκρίνει ο Κούγιας τον σύντροφό μου δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσω σε γάμο”

Λίγο μετά την επιστροφή της από το Πόρτο Χέλι και τις διακοπές της σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, η Εύη Βατίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Μία. Η fashion blogger και πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις νέες τις επαγγελαμτικές της δραστηριότητες, για την ανατροφή των δύο παιδιών της, Μάιρα και Χρήστο, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Η Εύη περιγράφει πως στο σπίτι αρχηγός είναι εκείνη. Όταν είναι μαζί της τα παιδιά το “πάνω χέρι” το έχει η ίδια και αντίστοιχα όταν μένουν με το μπαμπά τους, εκείνος. Παρόλα αυτά εξηγεί πως είναι πολύ καλά παιδιά και τα δύο και δεν χρειάζεται να τα μαλώνουν, ενώ για τον μπαμπά τους αναφέρει: “Η σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου Αλέξη Κούγια είναι άψογη.”

“Έχω αλλάξει πολύ. Σήμερα είμαι πιο ώριμη”, εξηγεί η ίδια κάνοντας αναφορά στις δύσκολες εποχές που πέρασε με το χωρισμό της. Τόνισε πως όταν παντρεύτηκε ήταν πολύ μικρή αλλά μεγαλώνοντας έχει αρχίσει να επενδύει περισσότερο στον εαυτό της.

“Κάνουμε διακοπές μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μας”, περιγράφει στη συνέχεια.

Ακόμα εκμυστηερεύτηκε ότι μετά το διαζύγιό της δεν ερωτεύτηκε ξανά. “Δεν μου αρέσει να διασκεδάζω στα μπουζούκια”, εξηγεί μιλώντας για τους άντρες που την προσεγγίζουν.

Τέλος, υποστήριξε ότι για να προσχωρήσει σε ένα μεγάλο βήμα στη ζωή της χρειάζεται και την “έγκριση” του πρώην συζυύγου της. “Αν δεν εγκρίνει ο Κούγιας τον σύντροφό μου δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσω σε γάμο”.

Read More

And More