Εύη Φραγκάκη – Γιάννης Χονδράκης: Δύο χρόνια μαζί!

Ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι είναι η Εύη Φραγκάκη και ο Γιάννης Χονδράκης. Το ζευγάρι μετράει πλέον δύο χρόνια σχέσης και έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες τους. Πολύ συχνά τους βλέπουμε να απολαμβάνουν βραδινές εξόδους χωρίς να φοβούνται τα αδιάκριτα βλέμματα ή τα φωτογραφικά φλας.

To TLIFE τους συνάντησε πρόσφατα σε μία από αυτές. Η δημοσιογράφος και ο πολιτικός μηχανικός διασκέδασαν με το πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα. Δεν έφυγε στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου και αποχώρησαν από το γνωστό νυχτερινό πιασμένοι χέρι χέρι.

Η Εύη φαίνεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Γιάννη όλα αυτά που έψαχνε. Έχει φροντίσει μάλιστα να γνωρίσει στον σύντροφό της και τον 6χρονο γιο της Σταύρο με τον οποίο έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να βγαίνουν και με την αδερφή της Μαρία και τον σύζυγό της. Ο 35χρονος έχει μπει στην οικογένεια!

Εκτός από τις βραδινές εξόδους και τις εξορμήσεις στην Κηφισιά με τον μικρό Σταύρο το ζευγάρι απολαμβάνει συχνά και ταξίδια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Πρόσφατοι προορισμοί τους ήταν η Ρώμη και η Κωνσταντινούπολη.

H Εύη ανέβασε στον λογαριασμό της στo instagram φωτογραφίες από τα πρόσφατα ταξίδια τους…


Στα Λαγκάδια Αρκαδίας


Στην Τουρκία

Πολύ συχνά ανεβάζει και ο Γιάννης φωτογραφίες με την αγαπημένη του στον δικό του λογαριασμό…

Read More

And More