Ευρυδίκη στο TLIFE: Τα παιδιά, το Music School και η συγκίνησή της στα γυρίσματα!

Σε ρόλο δασκάλας – κριτή θα δούμε φέτος την Ευρυδίκη που μπαίνει στο Music School και ετοιμάζεται να βοηθήσει τους λιλιπούτειους τραγουδιστές να αναπτύξουν το ταλέντο τους. To TLIFE την συνάντησε λίγο πριν την πρεμιέρα του πρώτου μουσικού talent show για παιδιά και μας μίλησε για όλα. (Δες τι έγινε στην παρουσίαση του Music School)
Η γνωστή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους, μιλά για τη συμμετοχή της στο talent show, αποκαλύπτει αν θα άφηνε το γιο της Άγγελο να συμμετάσχει σε αυτό και εξομολογείται τι την κάνει να συγκινείται.


Πώς ήρθε η συνεργασία με το Music School;
“Στην πρώτη επαφή με την παραγωγή και το κανάλι που μου παρουσίασαν το Music School, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ γιατί ήταν τόσο όμορφο αυτό που μου πρότειναν και ζήτησα αμέσως να συμμετάσχω σε αυτό”
Υπήρξε άγχος ή ανησυχία στην αρχή για το συγκεκριμένο project που έχει να κάνει παιδιά;
“Τα παιδιά μέσα σε αυτό του μουσικό σχολείο δεν νιώθουν ανταγωνισμό, ούτε θα νιώσουν αδικημένα. Όλοι όσοι συμμετέχουν θέλουμε να νιώθουν ασφάλεια και αγάπη και ουσιαστικά δεν κάνουμε μια απλή ανάθεση τραγουδιών στα παιδιά, αντίθετα γίνεται κανονικά μάθημα και μαθαίνουν τα τραγούδια, την ιστορία της μουσικής και άλλα όμορφα πράγματα. Και βλέπω πως όλα αυτά τα ακούν με ενδιαφέρον και κάποιες φορές όταν αναλύουμε τους στίχους συγκινούνται. Τα παιδιά είναι πολύ προστατευμένα μέσα σε αυτό το show και δεν αφήνονται στην τύχη τους”.


Η συνεργασία με τα παιδιά (λόγω έλλειψης ανταγωνισμού) είναι καλύτερη από ότι θα ήταν με ενηλίκους;
“Είναι παιδιά και το δείχνουν σε κάθε στιγμή. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι αυστηρή μαζί τους και έχουμε γίνει μια παρέα. Πριν λίγες μέρες με ρώτησαν αυθόρμητα “Ευρυδίκη γιατί αγαπάς τα παιδιά;”. Προφανώς επειδή είμαι μαμά και είμαι σε μεγαλύτερη ηλικία από αυτά με αντιμετωπίζουν σαν την μαμά τους και εισπράττω μόνο αγάπη από αυτά”
Εσύ θα άφηνες τον γιο σου να πάει σε ένα τέτοιο talent show;
“Αν είχε το ταλέντο θα τον άφηνα να συμμετέχει. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι πολύ της τηλεόρασης και θεωρώ πως η υπερέκθεση στο γυαλί κάνει κακό πολλές φορές. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές, ενώ μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν να συμμετέχω σε talent show είχα αρνηθεί. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ήμουν θετική από την αρχή”.


Υπάρχει κάποια στιγμή που συγκινήθηκες στο show;
“Μόνο μια; Υπήρχαν πολλές στιγμές και επειδή και εγώ είμαι ευσυγκίνητη και υπερευαίσθητη, συγκινούμε συχνά. Θυμάμαι σε μια πρόβα με το μικρότερο κοριτσάκι μου, της εξηγούσα ένα τραγούδι και της το τραγούδησα για να καταλάβει και εκείνη βούρκωσε. Εξάλλου εγώ λέω πολλές φορές ότι η μουσική είναι φάρμακο για τους ανθρώπους”.
Τι νέο ετοιμάζεις για αυτήν τη σεζόν;
Παράλληλα με το Music School, θα είμαι σε μια παιδική μουσική παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ετοιμάζω κάποια καινούργια τραγούδια και αυτήν την περίοδο δουλεύουμε σε ένα διπλό live CD που ετοιμάζουμε από την προηγούμενη μου παράσταση.

Read More

And More