Ευρυδίκη – Δημήτρης Κοργιαλάς: Χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου! Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας

Τίτλοι τέλους πέφτουν για το γάμο της Ευρυδίκης και του Δημήτρη Κοργιαλά. Το ζευγάρι που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, μετά από 12 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου, αποφάσισε να χωρίσει!
Οι φήμες έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές μέρες, αλλά σήμερα (Πέμπτη) η Ευρυδίκη ανακοίνωσε και επίσημα το χωρισμό τους μέσα από το προφίλ της στο Facebook.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ενημερώσει τους φίλους της για την κοινή απόφασή του χωρισμού με τον Δημήτρη, έγραψε:
“Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης, έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι.
Ευρυδίκη”.

Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του, μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να μην απασχαλεί τα media με την προσωπική του ζωή. Όσο σιωπηλά και μυστικά, έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν, έτσι θέλησαν και να χωρίσουν, παραμένοντας πάντα φίλοι!

Read More

And More