H 19χρονη Adele Exarchopoulos σε μία καυτή φωτογράφιση!

H Adele Exarchopoulos κέρδισε το ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο όταν τον περασμένο Μάιο η ταινία “Η Ζωή της Αντέλ” στην οποία πρωταγωνιστεί απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η 19χρονη Γαλλίδα, που έχει ελληνικές ρίζες είχε μιλήσει για την ταινία κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρα μας. “Αν δεν ήταν για έναν ομοφυλοφιλικό έρωτα, η ταινία θα ήταν εξίσου δυνατή, αλλά δεν θα είχε τον ίδιο αντίκτυπο. Δυστυχώς, εν έτει 2013 υπάρχουν ακόμη σύνορα που πρέπει να καταρρίψουμε”, δήλωσε.

Σίγουρα η επίσκεψή της στην Αθήνα μας έκανε να την προσέξουμε περισσότερο αλλά αυτή τη φορά μας δίνει έναν ακόμη λόγο. Και κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό αφού πόζαρε για το αμερικάνικο περιοδικό GQ σε μία πολύ καυτή φωτογράφιση!

Οι σελίδες του έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλές διάσημες κυρίες της παγκόσμιας showbiz. Πέρα από αυτό όμως η φωτογράφιση αυτή είναι πολύ σημαντική για την νεαρή ηθοποιό αφού επιβεβαιώνει το πόσο γρήγορα πέρασε η φήμη της τα όρια του γαλλικού και του ευρωπαϊκού σινεμά.

Η Adele άνοιξε την πόρτα για τον παγκόσμιο κινηματογράφο και το GQ την παρουσιάζει σαν ένα νέο σύμβολο του σεξ.

“Η Adele Exarchopoulos μπορεί να κάνει τα πάντα να ακούγονται σέξι, ακόμη και τα πιο βαρετα”, γράφει ο συντάκτης του περιοδικού στο βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Δες και βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης!