Παντρεύεται η κόρη του boss της F1

Παντρεύει την κόρη του ο boss της Formula 1 Petra Ecclestone και για το γάμο αυτό αναμένεται να ξοδευτούν πολλά χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρουν σε πολλά δημοσιεύματα ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε κάστρο της Ιταλίας που κοστίζει η ενοικίασου του μαζί με το catering και το γλέντι, 356.000 ευρώ.

Παράλληλα για το ευτυχές γεγονός θα τραγουδήσουν οι Black Eyed Peas που θα πάρουν για να αναλάβουν το party της βραδιάς 862.000 ευρω. Ενώ το τραγούδι που θα χορέψει το ζευγάρι έρχεται δια στόματος Eric Claptin.

Ο Clapton έχει να τραγουδήσει πολλά χρονιά και σκοπεύει να το κάνει λόγο της στενής φιλίας που τον συνδέει με τον πατέρα της νύφης, Bernie Ecclestone. Φυσικά με το αζημείωτο αφού για το τραγούδι θα πάρει 287.000 ευρώ. Tέλος, το show πυροτεχνημάτων θα κοστίσει 46.000 ευρώ.

Σίγουρα η βραδιά θα είναι μαγική αφού η Petra είναι το αγαπημένο κορίτσι του μπαμπά ο οποίος θέλει το καλύτερο για εκείνη και το απέδειξε και στο party του αρραβώνα της όπου τραγούδησε η Rihanna.

Αξίζει να αναφερθεί πως όσο η Petra προετοιμάζεται πειρετωδώς για τη μεγάλη μέρα η αδερφή της βρίσκεται διακοπές στη Μύκονο.

Read More

And More