Ο ιδιοκτήτης του Facebook παντρεύτηκε και ανακοίνωσε το γάμο στο προφίλ του!

Στο προφίλ του στο Facebook ανακοίνωσε το γάμο του με την Priscilla Chan, ο συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της πιο διάσημης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος για τον Mark Zuckerberg, ο οποίος παντρεύτηκε χθες την επί χρόνια αγαπημένη του και ανακοίνωσε το γάμο τους, αλλάζοντας το status του στο Facebook.

Ο γάμος του 28χρονου δισεκατομμυριούχου τελέστηκε μια ημέρα μετά την ιστορική είσοδο του Facebook στο Χρηματιστήριο. Ενώ, περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι έκαναν “like” στην αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης του, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού.

Ο Mark δεν φοράει κάποιο από τα αγαπημένα του T-shirts, αλλά ένα σκούρο μπλε κοστούμι και η νύφη ένα άσπρο δαντελένιο νυφικό με πέπλο. Οι δυο τους φαίνονται ιδιαίτερά χαρούμενοι, ενώ μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας του γάμου στο προφίλ του Mark, το Facebook πήρε φωτιά από τα μηνύματα των φίλων του ζευγαριού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Zuckerberg φοιτούσε στο Χάρβαρντ και η Chan στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Read More

And More