Μάνα παραδέχεται πως σκοτώνει αργά αργά τους γιους της ταϊζοντάς τους!

Μια παχύσαρκη μητέρα, της οποίας η ζωή σώθηκε, χάρη σε γαστρικό bypasss που έκανε, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, παραδέχτηκε χθες δημοσίως, πώς σκοτώνει αργά τους γιους της…

Η μητέρα αυτή που ακούει στο όνομα Cynthia Williams, έτρεφε τον 26χρονο Joseph και τον 18χρονο Mathew, με ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο και πίτσα, με αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα δύο αδέρφια να ζυγίζουν μαζί 544 κιλά!

Στο παρελθόν όμως, όταν η ίδια κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της λόγω του βάρους της, της υψηλής αρτηριακής πίεσης και του διαβήτη -από τα οποία υπέφερε- υποβλήθηκε σε γαστρική χειρουργική επέμβαση. Σώθηκε και κατάφερε κι έχασε πολύ βάρος! Tώρα γιατί ταΐζει τόσο πολύ και ανθιυγιεινά τα παιδιά της, με αποτέλεσμα σήμερα να ζυγίζουν ο καθένας 190 κιλά;

Επιπλέον, σύμφωνα με την Daily Mail, η Cynthia, αρνήθηκε να ακούσει τις προειδοποιήσεις των γιατρών και τις διαγνώσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες, αν οι γιοι της συνεχίσουν να τρέφονται με αυτόν τον τρόπο – αφού πλέον, μόνο οι λιπαρές ουσίες τους κάνουν ευτυχισμένους- θα πεθάνουν.

”Είναι δική μου η ευθύνη για το βάρος τους. Είναι δικό μου το λάθος που τα, πλούσια σε λιπαρά τρόφιμα, τους σκοτώνουν, αλλά δεν μπορώ να μην τους ταΐζω με αυτά! Ταΐζω τα αγόρια μου μέχρι θανάτου! Όταν το βάρος μου μειώθηκε απότομα, ενώ το δικό τους αυξανόταν, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθούσα να αγοράζω μόνο υγιεινές τροφές για όλους μας. Ήθελα τα αγόρια να χάσουν πολύ βάρος, όπως έχασα κι εγώ, αλλά με φυσικό τρόπο. Αλλά είναι δύσκολο για εκείνους όταν είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι, όλη την ώρα… Έχουν τόσο πολύ βάρος που δεν μπορούν ούτε να εργαστούν, ούτε να κάνουν γυμναστική ούτε να βγουν έξω και να συναναστραφούν με κόσμο. Έτσι, το μοναδικό πράγμα που μπορώ να τους προσφέρω για να τους κάνω ευτυχισμένους και χαρούμενους είναι το φαγητό”, δήλωσε η 48χρονη.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More