Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Φαίη Ξυλά;

«Το παιδί είναι ευτυχία, και αν ποτέ έρθει, θα το καλοδεχθούμε!», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Φαίη Ξυλά… και όπως φαίνεται τώρα ο πελαργός της χτυπά την πόρτα. Μετά από 6 χρόνια γάμου με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, το ζευγάρι αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο του μωρό και είναι στα καλύτερά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η γνωστή ηθοποιός αναγκάστηκε να αποχωρίσει από τη συνέχεια των παραστάσεων «Φον Δημητράκης» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω εγκυμοσύνης. Τη θέση της πήρε η Τζωρτζίνα Λιώση και παρόλο που η Φαίη προσπάθησε να κρατήσει τα ευχάριστα νέα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε γνωστό πώς περιμένει το πρώτο της παιδί.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 6 περίπου χρόνια στο Island σε μια ρομαντική τελετή με κουμπάρο τον καλό τους φίλο Λάκη Λαζόπουλο. Η Φαίη έλαμπε στο λευκό νυφικό της, ενώ στο πλευρό τους ήταν όλοι οι συντελεστές από τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» που τους έκανε ιδιαίτερα γνωστούς και τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Και τώρα αν πράγματι η Φαίη είναι έγκυος (το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση), το μωράκι θα έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον Κωνσταντίνο της.

Read More

And More