Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Αυτό θα είναι το όνομα του γιου τους!

“Αυτό που ένιωσα φέρνοντας στον κόσμο τον γιο μας δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάρει στη ζωή μου και το οφείλω στον Κωνσταντίνο μου, που αγαπώ περισσότερο μετά τη γέννηση του παιδιού μου”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Real News η Φαίη Ξυλά, λίγο μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο…
Ο μπέμπης της, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό την Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, ήρθε στον κόσμο τον 15 Αύγουστο γεμίζοντας χαρά τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Και το όνομά αυτού, θα είναι… Πάρης. “Θα ακούει στο όνομα Πάρης. Είναι ένα όνομα που αρέσει πολύ και στον Κωνσταντίνο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Όσο για τον ευτυχισμένο πατέρα; Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έχει ξετρελαθεί με τον γιο του και μετά την επιστροφή στο σπίτι αποφάσισε να μείνει κοντά στην οικογένεια για λίγους μήνες και να επιστρέψει στο θέατρο στα μέσα της χρονιάς!

Ο ίδιος μάλιστα, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του έγραψε στο facebook:

“Ευχαριστούμε από καρδιάς το Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ και κυρίως το Μαιευτήρα-Γυναικολόγο(και πλέον φίλο) μας Kellaris Basil καθώς και τη Μαία μας Βίκυ Ιωσηφέλη για την τεράστια συμβολή στον ερχομό του γιου μας στις15/8/2015 μετά από 40 εβδομάδες εγκυμοσύνης! Επίσης ευχαριστούμε ολόψυχα όλο τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που λάβαμε αλλά και τα Μ.Μ.Ε για το ενδιαφέρον άλλα και τη διακριτικότητα!
Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας!
Ευχαριστούμε!
Φαίη – Κωνσταντίνος”

Και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μπέμπη:

Read More

And More