Φαίη Σκορδά: Το καλοκαίρι ξαναγίνεται παιδί! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών αλλά και όλων όσων νιώθουν έτσι. Μία από αυτούς είναι και η Φαίη Σκορδά, που στις διακοπές επιστρέφει στην παιδική της ηλικία και χαίρεται αυτή την εποχή σαν να είναι μικρή!

Απολαμβάνει τις μικρές εξορμήσεις με το σκάφος, τις βουτιές, τα παιχνίδια στην άμμο και τα παγωτά. Την παρέα των αγαπημένων της ανθρώπων, τα πρωινά ξυπνήματα με θέα τη θάλασσα και τα καλοκαιρινά βράδια στο σπίτι ή στην παραλία. Με τέτοια χαρά που νιώθουν μόνο τα παιδιά.


Το επιβεβαίωσε και η ίδια με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram. “Για πάντα παιδί”, έγραψε στη λεζάντα της πιο ξέγνοιαστης στιγμής της μέχρι τώρα. Ανάμεσα σε τόσες που έχει περάσει στις φετινές της διακοπές στην Τήνο.


Στη φωτογραφία η Φαίη φαίνεται να κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά κατά τη διάρκεια κάποιας εξόρμησής της με το σκάφος.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για ακόμη μία φορά να περάσει το καλοκαίρι της στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τους δύο γιους της, Δημήτρη και Γιάννη. Φροντίζουν όμως να κάνουν συχνά και μικρές εκδρομές στα γύρω νησιά.


Από την καθημερινότητά τους δεν λείπουν και οι επισκέψεις των καλών τους φίλων. Αυτόν που χάρηκε ιδιαίτερα η Φαίη ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που είχε το ίδιο παιχνιδιάρικο mood με εκείνη!


Και δεν την πτοεί τίποτα! Συνεχίζει να έχει κέφι και ανεβασμένη διάθεση ακόμα και μετά από μικρά ατυχήματα όπως αυτό που είχε προσπαθώντας να μαζέψει σύκα. Μπορεί να έπεσε, όπως αποκάλυψε η ίδια, αλλά τα κατάφερε!


Η επιβράβευσή της ήρθε λίγες ώρες αργότερα όταν απόλαυσε μία από τις καλύτερες εμπειρίες των καλοκαιρινών διακοπών, το βραδινό μπάνιο!

Read More

And More