Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση με την παλιά της φίλη και τα πρώτα Χριστούγεννα και με τους δυο γιους!

Έχει μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο mood η Φαίη Σκορδά και το απολαμβάνει. Η παρουσιάστρια του Ant1, θα περάσει φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα και με τα δυο αγοράκια της και δεν σταματά να στολίζει και να κάνει ετοιμασίες για τις γιορτές.

Από νωρίς φρόντισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να κάνει βόλτες με τα αγόρια σε παιδότοπους και στολισμένα πάρκα και να νιώσει και εκείνη για λίγο… παιδί. Αφού ντύθηκε, λοιπόν, γαλοπούλα (δες φωτογραφία), τραγούδησε στο αυτοκίνητο το “Last Christmas” και φωτογραφήθηκε με τον Άγιο Βασίλη (όταν άναψε το δέντρο στο Βόλο με τον Γιώργο Λιάγκα), η Φαίη είπε να ασχοληθεί λίγο και με το εορταστικό μενού και να πάρει ιδέες για γλυκά από μια καλή της φίλη.

Έτσι, πριν λίγες μέρες έκανε μια βόλτα στη Γλυφάδα, συναντήθηκε με την παλιά της φίλη Φαίη Βώκου (οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια και πριν καιρό η Φαίη Βώκου είχε βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά) και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά.

Η Φαίη, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία γράφοντας: “Στο σπίτι στη Γλυφάδα θα σας περιποιηθεί το γλυκό κορίτσι”…
Ενώ, λίγο νωρίτερα, ανέβασε μια φωτογραφία με λαχταριστά εορταστικά cupcakes, δίνοντας και σε εμάς ιδέες για τα γλυκά των γιορτών!

Και επειδή για την Φαίη τα Χριστούγεννα σημαίνουν χαρά και αγάπη, όχι μόνο για τη δική της οικογένεια, αλλά για όλους φρόντισε και φέτος να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο όσους έχουν ανάγκη. Με αφορμή τις γιορτές, η Φαίη βρέθηκε τον περασμένο μήνα σε μεγάλη γιορτή για τα παιδιά που οργάνωσε η Playmobil και διάβασε το παιδικό παραμύθι στους μικρούς της φίλους. (δες εδώ φωτογραφίες)

Όσο για εκείνη; Το σίγουρο είναι πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά και γεμάτα παιδικά χαμόγελα!

Read More

And More