Φαίη Σκορδά: Πρωτομαγιά στο πλατό με τον γιο της, λίγο πριν γεννήσει! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Παρέα με τον γιο τους έκαναν την εκπομπή της Πρωτομαγιάς η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι παρουσιαστές του Πρωινό παίρνουν πολύ συχνά τον μικρό στη δουλειά studios και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει την Φαίη να σχολιάζει την φασαρία που κάνει το «νινί» της, όπως αποκαλεί τον πρωτότοκό της.

Την πρώτη μέρα του Μαΐου λοιπόν η οικογένεια ήταν σύσσωμη στα ΚΑΠΑ studios και το TLIFE ήταν εκεί. Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου απαθανάτισε την γλυκιά μανούλα λίγο μετά το τέλος της εκπομπής.

Η Φαίη αποχώρησε από τα studios μαζί με τον Γιαννάκη, που πριν από λίγες μέρες έγινε τριών, έχοντας στα χέρια της ένα από τα παιχνίδια του. Επέλεξε, για ακόμη μία φορά, ένα άνετο και κοντό σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Άλλωστε το μόνο που έχει αλλάξει λόγω της εγκυμοσύνης είναι η φουσκωμένη κοιλίτσα αφού η Φαίη δεν έχει χάσει στιγμή το στιλ της ενώ την ίδια ώρα προσέχει αρκετά και την διατροφή της.

Η παρουσιάστρια του ANT1 διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της για τον ερχομό του μικρού Δημήτρη.

Όλο αυτό το διάστημα έχει την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς της, του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα αλλά και των στενών φίλων και συνεργατών. Μία από αυτούς είναι και η Σάσα Σταμάτη.

Η δημοσιογράφος και η Φαίη μπορεί να έχουν έντονες στιγμές κατά την διάρκεια της εκπομπής αλλά στην πέρα από τα επαγγελματικά τους δένει μία φιλία. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να κάνουν μαζί βόλτες. Την ημέρα της Πρωτομαγιάς συναντήσαμε έξω από τα studios και την Σάσα με ανοιξιάτικη διάθεση και πολύ κέφι, όπως άρμοζε και στην ημέρα.


Η Σάσα με τον Γιώργο Λιανό έξω από τα ΚΑΠΑ studios


Read More

And More