Φαίη Σκορδά: Ένα μήνα πριν γίνει μαμά και έχει πάρει μόλις 9 κιλά! Μάθε τα μυστικά της διατροφής της

Η Φαίη Σκορδά μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του γιου της Δημήτρη. Στις 15 Μαΐου έχει οριστεί η ημερομηνία που ολοκληρώνεται ο ένατος μήνας της εγκυμοσύνης και η παρουσιάστρια ανυπομονεί να τον κρατήσει στην αγκαλιά της. Ο ερχομός του θα ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία με τον Γιώργο Λιάγκα και θα δώσει στο μικρό Γιαννάκη έναν ακόμη φίλο!

///

Το παιδικό δωμάτιο για το δεύτερο μωρό έχει ήδη προετοιμαστεί καθώς η Φαίη έχει επικεντρώσει την καθημερινή προσοχή της στις ανάγκες της οικογένειάς της. Η παρουσιάστρια του πρωινού ΑΝΤ1 αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο στον πρωτότοκό της ενώ από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις για να μπορεί να ξεκουράζεται αρκετά.

///

Εκτός όμως από την ξεκούραση η Φαίη φροντίζει με ευλάβεια και την διατροφή της. Ένα μήνα πριν γίνει μαμά και έχει πάρει μόλις 9 κιλά. Την ίδια ώρα, δεν έχει αλλάξει καμία από τις στιλιστικές της συνήθειες παρά την φουσκωμένη κοιλίτσα και αφήνει εκτεθειμένα τα καλλίγραμμα πόδια της επιλέγοντας φούστες και σορτσάκια.

///

Όσον αφορά το διατροφικό της πρόγραμμα, όπως διαβάζουμε στο ΕΓΩ! Weekly, η Φαίη αποφεύγει εξ ολοκλήρου τα γλυκά και τρώει καθημερινά τέσσερα με πέντε γεύματα.

Στο πρωινό της επιλέγει ένα τοστ με γάλα ενώ το μεσημέρι απολαμβάνει μια πλούσια σαλάτα με τόνο ή κοτόπουλο. Το απόγευμα συνήθως προτιμά κάποιο φρούτο, ενώ το βραδινό της γεύμα περιλαμβάνει κυρίως γιαούρτι ή δημητριακά με γάλα.

Read More

And More